- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към дамите за размера :)
По тая теория ние момчетата на 13 години спокойно можем да задоволим една жена??!(Моя е 10см, чувал съм и за 13 см и за 7 см...)Първоначално написано от twink
Според мен размера над 17 е в излишък,а това под 12 най-вероятно няма да е достатъчно, за да радва окото на жената.
ami na priqtelqt mi mu e 16-18 sm nz to4no ama gore dolu tolkova i mi e perfekten ai nali znae6 4e e vajno i kak go izpolzva6no 6te ti kaja ot li4en na biv6iqt mi mu be6e po golqm i men me bole6e adski mn taka 4e i mn golqm pak ne e na hubavo 16-18 sm sa dostatu4ni
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
брат , това дето го казваш е пълна безсмислица .. нз какво си мислиш че като е по голямо пут*то означава че жената неможе да я задоволи по малак ку* ли ?Първоначално написано от Komar
междодругото всяка жена си има допирна точка , дори доколкото съм чел.. според някои учени , дори 9 см стигат до пълно задоволяване на една женаВъпроса е как си служиш с ху* независимо колко е голям
затова не се заблождаваите 4е като е 30 см и ше е ебаси и еба4а
![]()
Да,доволна съм.
Да,размерът има значение за мен.Фетиш ми е.
Но 15-16 см е добре.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Бас хващам, че си на 16-17г.Първоначално написано от stanislavtr
Споко, ще порасне още!
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Абе хора вие знаете ли че думата на теория не значи че а 100% вярна и гарантирана и мога да ти кажа да можеш да я задоволиш ако знаеш как.Естествено не напълно.. казван си мнението квото съм прочел ето едно изследване:twink написа:
Спора е комплексен , зависи и от момичето и от момчето и изобщо от неща които са си специфични.На теория и 10-12 см са достатъчни.на практика вече е различно зависи от тва дали момичето предпочита по големи или по малки и то не за самия секс а за това което ще види най-вече.Истина е обаче че и много момичета казват "размера няма значение" но всъщност има.Абе какво да ти кажа - да не ти пука от размера на теб, щом го прави с теб значи иска.По добре да си самоуверен отколкото да си колеблив! Wink
По тая теория ние момчетата на 13 години спокойно можем да задоволим една жена??!(Моя е 10см, чувал съм и за 13 см и за 7 см...)
Според мен размера над 17 е в излишък,а това под 12 най-вероятно няма да е достатъчно, за да радва окото на жената.Средният размер на пениса
Досега има проведени 4 надеждни изследвания на размера на пениса. По-долу са техните резултати.
1.Първото е на Института за Изследване на Секса "Кинси", проведено през 60-те години и обхващащо 3500 младежи, взели сами размерите си:
средна дължина на пениса: 15.2 cm
средна дебелина на пениса: 12.7 cm
2.Второто е "Окончателно проучване размера на пениса" на Ричард Едуардс, в което са включени над 3000 участници:
средна дължина на пениса: 16 cm
средна дебелина на пениса: 13 cm
3.Третото е проведено от фирмата за презервативи Durex с около 3000 участници:
средна дължина на пениса: 16.3 cm
средна дебелина на пениса: 13.3 cm
4.Четвъртото е проведено от фирмата за презервативи Lifestyles в Мексико и включва около 300 студенти:
средна дължина на пениса: 15 cm
средна дебелина на пениса: 12.7 cm
Как се вземат размерите на пениса:
Повечето мъже може би знаят размерите на пениса си, но тук биме искали да се спрем на въпроса как би трябвало да става това: как се мери дължината и как се мери дебелината.
Дължината:
Когато пенисът е напълно еректирал, натиснете го надолу, докато направи прав ъгъл спрямо тялото. Мерете горната му страна от основата до края на главичката.
Някои казват, че линийката трябва да се опре чак в пубичната кост, а други, че просто трябва да се започне от там, откъдето тялото на пениса влиза в корема. Противоречието идва от по-пълните мъже, които биха загубили дължина поради натрупаните тлъстини над пубичната кост. Натискането на линийката до костта би им дало по-точно измерване, въпреки че при секс загубените поради тлъстините сантиметри са си загубени сантиметри. Най-коректно би било просто линийката да се опре добре в тялото без да се натиска.
Ама ти момиче ли си или си гейче...Първоначално написано от Mamar4o
![]()
![]()
не ми се ядосвай ама си мислех че си с пишка....
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Уморих се да повтарям че дължината не е толкова важна (е все пак по добре да не е 10 см) а дебелината
Както е казано .. Не е важна самата щтека, а как я използваш .. Иначе да , доволна съм![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
ква тая вградена линия ма оуууу.тоя а не са му вграждали линия у хуюПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
![]()