- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цветни Лещи
Те зелени направоАз съм с кафяви очи,ето ме със сини лещиИначе са готини,мерси за сайтчетата.Сега ще си купя по джоба!А разтвора кви пари е
![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
мама им аз на тях,никой няма офис във варна да отида да се консултирам!![]()
![]()
Супер имам предвид че изглеждаш като аФродитаПаунда на 5 ти беше 2.15 а утре ще е 2.26
това е по курса на бнб
![]()
Ами за разтвора нямам идея,трябва да попиташ в оптика,аз имах половин литър и подарък с кутийка,ама не знам каква е цената,не мисля,че е много скъп,но все пак попитай,много е важно да ги подържаш постоянно в разтвор,след като ги махаш да ги плакнеш с него.Аз си прецаках първият чифт лещи,понеже държах кутийката в чанта и тя се беше обърнала иии лещите останаха на сухо,едната се беше причупила и после не ставаше за нищо.Друго важно при лещите е на кутийката да има написани :Ляво и Дясно,зада знаеш коя за кое око е поеже,те си заемат формата на зеницата и е хубаво да не ги сменяш.В началото ме дразнеха адски много,бяха ми се зачервили очите и ми беше зор докато го сложа,имаше шоу,даже по едно време се отчаях и си помислих,че няма да може да ги поставя хахаха,ама после се свиква.
Ехе щом си във Варна още по-лесно,там имат най-добрите оптики и специалисти,мисля,че може да намериш,просто трябва да търсиш,даже във Варна май има по-голям избор от София.Първоначално написано от hAshoo
аха,а иначе няма никакъв начин от тъмно кафевите ми очи станат такива - http://static-p4.fotolia.com/jpg/00/...MWBLL0OXYi.jpg
Толкова мечтаех за такива очи![]()
http://www.bonus.bg/bonusproduct_699.html
Мисля,че това е супер изгодна оферта,наистина 110 лв,ама вижте какво получавате.
photoshopиначе не мисля, че това какъв цвят са ти очите, е толкова важно, по скоро това да са искрени е важно
![]()
Наистина страхотен цвят,възможно е да станат,ако вземеш подходящия цвят.Първоначално написано от hAshoo
И то отстъпка на 89 лева Оптика НелиПървоначално написано от SoFarSoG00d
Телефон: 02/ 8518793
E-mail: nelioptik@abv.bg
адреси на търговски обекти – по градове
Безплатни прегледи, лещи, очила, разтвори, слънчеви очила.
Жалко,че са в София,иначе до 1 седмица щях да кача снимка с новите ми лещи![]()
Прав си,аз вече не си слагам лещи,в смисъл започнах да получавам дори главоболие от тях,очите едва ли не ме сърбяха и реших да приключа с лещите.Първоначално написано от Jesus
Ами хубаво е да пробваш,да видиш как ще изглеждаш,ама после ти гарантирам,че ще забравиш за тяхПървоначално написано от varnen4e
![]()
Е ти си от Варна,а това,което виждам на снимката май си от Трошево?Във мола имаше някви за 150 лв..Първоначално написано от varnen4e
![]()
150 лв....това е лудост,какви са тези надценки............
Ами в мола,хората плащат по 3000 лева наем за едно малко място,и всичко е скъпоПървоначално написано от SoFarSoG00d
А иначе в оптиките съм виждал и много по скъпи лещи
![]()
да от търново съм на4и взех си ги от Цвета оптика намира се до кафе ЕленаПървоначално написано от sweetsunshine
моите са едногодишни ина4е предполагам 4е има и за един и за 3 месеца и по принцип са по ефтини трябжа да питаш ... много са о4тиви
![]()
по-скъпи са ако са ръчно изрисувани,но стоят по-естественоПървоначално написано от hAshoo
![]()
Ами съгласна съм,че по-качествените са по-скъпи,но ако са за постоянно носене,цветни лещи с диоптър,но за да си направиш временно удоволствието и да се видиш как ще изглеждаш с друг цвят очи е по-добре нещо по-евтино,защото не се знае дали ще ти понесат,каква ще е реакцията на очите,както написах по-горе аз получих сърбеж и главоболие,та ако си дал много пари за тях и после не може да ги носиш е голяма нашивка....
ми да ти кажа на всеки различно му понася ...аз точно от една седмица ги нося по около 10 4аса на ден и ми понася добре ... започвам да свиквамПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
и мноо се кефя
ето и снимки да видите
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/photos/by/8016118/view/12503955
http://www.impulse.bg/photos/by/8016118/view/12503895
http://www.impulse.bg/photos/by/8016118/view/12500107
по принцип съм със тъмно кафеви очи![]()
![]()
е даПървоначално написано от SoFarSoG00d
ИСКАМ ТАКИВА,МАРКА и име на цвят плсПървоначално написано от didity_baby
![]()
hAshoo ami az sym gi napisala nai v na4aloto temata az sym q dala i pi6e ... :P Baush & Lomb e markata ,a cveta e Platinum![]()