.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на girl91

Пудра и фон дьо тен 2 в 1 на Avon

Някой използвал ли е пудра и фон дьо тен 2 в 1 на Avon? Ако да - доволни ли сте от този продукт?

гледах го,ама не ми се струва хубав
    Everyday seven takes of the same old scheme
    Seems we're bound by the laws of the same routine
    Gotta talk to you now fore we go to sleep
    But will we sleep once I tell you its hurting me
    http://prize.bg/cvetincence
    http://www.jivotno.com/pisencee

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Хубав е, аз си го взимам за втори път... важното е, да си уцелиш цвета, иначе...

Град
    Wonderland
    Цветната козметика на гореспоменатата марка е супер долнопробна!

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цветната козметика на гореспоменатата марка е супер долнопробна!
    И защо да е долнопробна? Вярно че и аз мн-мн не им харесвам нещата ама се пак долнопробна...не е от мн добрите марки не е и няква съвсем изостанала.На мене мн ми харесват някои неща от КлиърСкин и съм доволна от тях... А за тази пудра ФДТ нз, по-добре си купи някоя пудра с минерали(май така беше) дето не запушва порите.Малко по-скъпа е, но пък си струва.Нали неискаш да се збръчкаш докато станеш на 25 ?

Град
    Wonderland
    Аз казах за цветната козметика,а не бялата козметика.

Град
    Там някЪде...
    Аха...
    А кое е бялата и цветната козметика че аз малко...
    А междодругото сяка козметична марка ли си има бяла и цветна козметика?

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    Аха...
    А кое е бялата и цветната козметика че аз малко...
    А междодругото сяка козметична марка ли си има бяла и цветна козметика?
    Бялата козмаетика е тази която е полезна за кожата като серуми против стареена, маски и т.н. а цветната козматика е всичкия макиаж от основа за ФДТ до последната капка гланц..

Един път си купих ФДТ от Ейвън и изобщо не бях доволна ;dd Това също не ми изглежда много хубаво. (:
    Stay up all night with the stars *

Аз имах и не е зле , но като цяло не е нищо особено по - добре си купи от пафюмерията

Град
    Wonderland
    ако не сте склонни да дадете много пари,примерно за Диор,който е към 120лв,вземете си на Макс Фактор,но аз лично харесвам Диор,понеже има ефект на PhotoShop.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ако не сте склонни да дадете много пари,примерно за Диор,който е към 120лв,вземете си на Макс Фактор,но аз лично харесвам Диор,понеже има ефект на PhotoShop.
    120 лв ФДТ малеее кай знае какъв е -трябва да е съвършен

Мила,имам поръчка (аз съм дистрибутор) от една жена,но аз не съм го ползвала,но тази жена за която ти казах си го поръчва за 2 път и е мн. доволна.
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Да де ,ама нали се сещаш,че някои не са толкова грозни,че да им се налага да дават 120лв. за "фотошоп ефект".

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от shell
    120 лв ФДТ малеее кай знае какъв е -трябва да е съвършен
    Ми доста е як,в смисъл,че на мен ми харесва много,заслужават си парите,но аз го слагам доста рядко,той придава и много як тен на лицето,ако имаш пъпки и лунички не се виждат въобще.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Да де ,ама нали се сещаш,че някои не са толкова грозни,че да им се налага да дават 120лв. за "фотошоп ефект".
    Това няма никакво отношение с красотата,фон дио тенът се използва,ако искаш временно да прикриеш някои несъвършенства:пъпки,сенки под очи,някоя раничка,червенина,не може да те аправи красив.Не трябва да си грозен,за да използваш грим,ако чоек е грозен,само пластичен хирирг може да го избави,дори и тогава няма гарантирани резултати.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Това няма никакво отношение с красотата,фон дио тенът се използва,ако искаш временно да прикриеш някои несъвършенства:пъпки,сенки под очи,някоя раничка,червенина,не може да те аправи красив.Не трябва да си грозен,за да използваш грим,ако чоек е грозен,само пластичен хирирг може да го избави,дори и тогава няма гарантирани резултати.
    така е -ФДТ няма нищо общо с таво дали си красив или не-е стига да знаеш колко и как да го ползваш

И за да дам 120 лв. за ФДТ трябва да е поне 10-20 литра той фдт .. иначе никога не бих дала.

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    И за да дам 120 лв. за ФДТ трябва да е поне 10-20 литра той фдт .. иначе никога не бих дала.
    10-20 литра и аз д/г така.Ама например за богаташките 120 лева са малко за ФДТ или за квото и да е...е кво да се прае,ние не сме от богатите...
    А междодругото има и хубави пудри,ФДТ или нещо подобно които да са под 100 лева.

Аз пък съм давамала 60-70 лева за фдт и си заслужаваше, не разбирам какво вдигате дандания...
    За мене кожата на лицето ми е важна и се отнасям с много търпение и грижа, когато мога да ги събера тея пари не виждам причина да не си го взема...
    А тоя отгоре на ейвън не струва, такива неща правят ефект "маска" :/

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Аз пък съм давамала 60-70 лева за фдт и си заслужаваше, не разбирам какво вдигате дандания...
    За мене кожата на лицето ми е важна и се отнасям с много търпение и грижа, когато мога да ги събера тея пари не виждам причина да не си го взема...
    ти в този раздел е сега да неми четеш постовете

Град
    Wonderland
    ама така си е.Пак ще повторя 'Евтиното излиза скъпо'.Винаги е така,по-добре без никакъв грим ,ако ще е долнопробен с неизяснен произход и вещества.Веднага нападате някой като спомене нещо за качество и цена.Качеството струва пари.По цената може да си направиш заключение какъв е даден продукт.

ама така си е.Пак ще повторя 'Евтиното излиза скъпо'.Винаги е така,по-добре без никакъв грим ,ако ще е долнопробен с неизяснен произход и вещества.Веднага нападате някой като спомене нещо за качество и цена.Качеството струва пари.По цената може да си направиш заключение какъв е даден продукт.
    Пълни глупости!Искаш да кажеш,че тези,които ползват фдт по 10-15 лева ще изглеждат в пъти по зле от теб,защото използваш фдт за 120 лева!?Не съм съгласна!
    И вдигаме дандания,защото всеки си прави сметката и може сам да прецени до каква сума козметика да си купува,така че няма нужда да ни поучавате колко стотин лева са нужни за да се сдобием с качествена козметика. Щом ти можеш-евала,и диор и шанел и гарлен-ползвай си всичко със здраве,но за мен 120лв. за фдт-абсурд.

Град
    Инкогнито
    Не съм съгласен, че колкото по-скъпо толкова по-качествено

Град
    Wonderland
    Не става въпрос за това кой как ще изглежда,а въпрос за качество и вреда върху кожата,замисляла ли си се ,че евтината козметика е произведена в Китай от неизвестни съставки и,че може да бъде канцерогенна.Замисляш ли се какви вреди върху кожата може да има това?Аз не си ги измислям тези неща,просто са лабораторно доказани.Никого не ангажирам с мнението си,просто по-добре да не се използва нищо.А вие сте малки дечица(повечето) с младежки пъпки,а се чудите с какви безполезни неща да се мажете.Когато станете по-големи-жени,започнат да ви личат годините,сенките от недоспиване и умора,понеже ходите на работа слагайте каквото искате.Може ли такива млади кожи да се клепат със всевъзможни неща ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си