.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

в нов град...

zdraveite :} Napravo shte pochna s istoriqta si.Az sym na 14 i ot 4-5 meseca se premestih v sf.Tuk ne poznavah nikoi,no noviq mi klas se okaza gotin i tam si namerih 3-4 fr,s koito se razbirame.No ne poznavam nikoi dr osven klasa si i momi4etata s koito hodim na tanci,no s tqh se vijdam samo tam.Az obiknveno sym obshtitelna,no nqkak ne moga da namerq fr.Syshto taka si nqmam gadje i se pritesnqvam,che oshte ne sym se celuvala....Nqkak mi stava mn gadno.Molq vi pomognete mi.Kyde moga da si namerq poveche fr ?

на улицата... Успех
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

xax...da:} Tova e dobra ideq :} Vsyshnost kato vidq nqkoi hubavec v avtobusa mu se usmihvam i razni takiva,no do sega nikoi ne me e zagovoril ... :}

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    еми то на улицата попринцип е вариант-излизаш блъскаш се без да искаш в някои готин момък ,опускаш нещо на земята и така.. Гледай филми там има разни тактики
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    на улицата... Успех
    Това се нарича добър отговор

ти си общителна .. София е голям град неслучайно е и столеца .. какъв викаш ти е проблема ?

Че само се мисли за общителна явно....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Emi problema mi e, 4e ne poznavam nikoi !!!! Az iskah syvet,a vie .... Vyprosa 4e nz kyde da namerq hora,s koito da se zapoznaq :{{ A pyk za tova 4e sym ob6titelna ne sym si go izmislila-v predishniq mi grad imah mn fr :}

Това не значи, че си общителна...може те да са било общителни. Бъди непринудена ...и се замотай с компаните на досегашните ти приятели и всичко ще си дойде на мястото. То това не става с обяви у вестника.

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Това не значи, че си общителна...може те да са било общителни. Бъди непринудена ...и се замотай с компаните на досегашните ти приятели и всичко ще си дойде на мястото. То това не става с обяви у вестника.
    Грегърииии!!! Ти си туууук!

Даааа...след като доказах за пореден път че любовта е тъпла простотия Затова и липсвах де...Само дето това доказване (не че ми се искаше да го докажа - никак даже) ми скъси живота с 20 години...

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на babity
    Даааа...след като доказах за пореден път че любовта е тъпла простотия Затова и липсвах де...Само дето това доказване (не че ми се искаше да го докажа - никак даже) ми скъси живота с 20 години...
    Нищо ново под слънцето. Важното е, че си туук, а още по - важно е да останеш. Откакто се разпадна колектива вече няма съвестни затапки и не е интересно. Остани с наааас, моля!

Xax...emi moje i te da se bili obshtitelni,no bydi sigoren,che i tuk ima mn obshtitelni hora :} Tova za kompaniite na moite fr e dobra ideq,blagodarq ti :}

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ... не можеш да си помогнеш,докато седиш пред компа
    ..излез,разходи се..не е сложно..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами излез малко навън...покани твоите познати да излезете... ии кой знае... А за гаджето не бързай... няма никви граници по които да се определя кой и до кога кога може да се целува или да има гадже... всичко с времето си... Айде успех ...

приятели .... трудно ще намериш, но виж познати по-може
    Еми по дискотеките, в даскало (ако учиш), комшии ии така

Отиди на НДК....там винаги има много хора..

Emi da,po-to4no tyrsq poznati :} Em ne hodq na disko,6oto sym na 14 vse o6te :} Na NDK hodq mn 4esto i naistina ima mn horq,no qvno ne moga da namerq na4ina.Smisyl,4e ne moga da otida pri nqkoi ei taka i da mu kaja "zdrasti" ......

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от desiis
    Xax...emi moje i te da se bili obshtitelni,no bydi sigoren,che i tuk ima mn obshtitelni hora :} Tova za kompaniite na moite fr e dobra ideq,blagodarq ti :}

Сама не можа да се сртиш за това,така ли?

Че само се мисли за общителна явно....
    и аз това си мислих ама викам айде да го кажа по деликатно

Споко,всичко с времето си.Знаеш ли колко нови приятели сега ще имаш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    < 33
    излизай повече на кафета с приятелките ти и ако ти хареса някой хубав пич в кафето отиди и се заговори , нали си общителна ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

AnzaRe Пуснато на: Нед Фев 08, 2009 4:58 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Споко,всичко с времето си.Знаеш ли колко нови приятели сега ще имаш.

Blagodarq ti :} Nadqvam se da e taka :} Pone nqkoi ot vas da me podkrepi i da ne kaje,4e ne sym obshtitelna ili neshto podobno

/улица/южен парк/славия-ариана-ледени пързалки/кина/клубове/дискотеки/Мола/компютърни клубове/съседи/боулинг/даскало/докато караш колело-ролери-скейтборд навън/кафета/

Кажи кой квартал си, ще ти измисля още нещо хД

Em, v mall-a hodq po4ti vseki den i vednuj se zapoznahme s edni mom4eta,no samo tova.Nqmame sysedi na moqta vyzrast...A i v kafetata hodim 4esto... A ina4e sym ot mladost

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си