Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
Цитирай Първоначално написано от baby_v_
Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
С какви очи си? Ако си с някакви по-светли очи от сорта на сини/сиви много ще ти отива по-тъмна коса. А ако в момента формата на косата ти харесва просто я остави така, но промени дължината
Напротив ако си с светли очи ще ти отива русото.Можеш да си направиш цялата коса на кичури(руси),да я подскасиш малко обаче да ти остане на етажи и със бретон знам,че каза,че не искаш такива съвети ама ако искаш промяня....

Ооо глупости вече си я представих с руси кичури на кестенява коса ужас и на най-хубавия човек не му ходят.Ужасна комбинация!Като за начало изветли или потъмни косата си с 1 тон да видиш как ти стой.Ако си с кафяви очи и светла кожа може да ти отива рижото или светло кестенявото.Ако си със сини-тъмно кестеняво....Нз най-добре постни снимка
не ме карай да се смея.Вярно е,че кичурите стоят различно на всеки,ама не е вярно,че стоят ужасно на всеки.Аз съм с руси кичури и много се харесвам и съм със зелени очи.Едно момиче от моя клас си е направило цялата коса на кичури и също е със зелени очи и много и ходи....така че....не ми казвай,че и на най-хубавия човек не му стоят добре кичурите.