Значи историята накратко: аз съм на 17, тои на 18, ходихме година и половина. Преди месец той ми каза, че искал да се разделим за някакво време, не знае точно колко, но искал да си оправи живота(няма родители, пари и живее под наем ), да си завърши образованието и т.н. Каза ми че това време е 1-2 години, а ако се оправели нещата по-бързо можело и лятото да се съберем. Вече не сме заедно, но се виждаме веднъж в седмицата, чуване се по телефона и т.н. Преди няколко дни ми каза че както сме тръгнали след няколко години щял да ми предложи да се омъжа за него. Но не искал след това да си омръзнем и да се разведем на 30 ... Не искал да се чувства все едно си е пропилял младостта.
Оттук идва проблема: вчера ходихме заедно на планина и аз му набарах телефона. Прочетох СМС-и от някакви момичета, които му пишат "Обичам те", "ще съм свободна към 3, айде да се видим", "лека нощ и ме сънувай по нищо" и ужасно много се издразних. След това си казах..добре, те може да го харесват, но той твърди че обича мен... и се залових да разглеждам снимките . Има папка с мои снимки, която от "Slunce" беше преименувана на "I hate you so", защото преди няколко дена съм го била издразнила... И както си разглеждам снимките попаднах на тази:
той е в легло с някво момиче и я пипа по гърдите. Имах чувството, че някой ме е ударил с тухла по главата. Разревах се и си тръгнах веднага. Обадих се на едно момиче, с което той караше (приятелка) в момента, и й казах да му каже, че знам за снимката. По-късно той ми се обади, при което аз веднагически му казах: "повече никога не искам да ми звъниш". След това ми звъня и от други номера, и СМС-ми писа "Кажи за какво се цупиш" и т.н. По-късно се обадих на една съученичка, която му е добра приятелка...тя беше видяла снимката и ми каза, че това е едно момиче от неговия клас, с която той си прави базици, и ръцете му не били върху циците й, а пред тях и че щяла да ми я покаже в училище в понеделник.
Какво да правя? Какво мислите вие? Ако сте на мое място как бихте постъпили? Искам съвет от странични хора, защото не мога да погледна сама ситуацията отстрани....
Благодаря на всички предварително