Не знам от къде да започна... не знам дали изобщо има смисъл да го пиша... но знам че съм зле... и нямам идея какво да правя....
какво се случи... излезнахме снощи с моя приятел.бях ужасно изнервена и веднага започнах да му крещя, защото през последните дни не се чувствам толкова добре с него както преди... причината е , че той непрекъснато говори за секс.. всяка тема я обръща на това.. (все още не сме били заедно). казах му че ми е тъпо,защото през последните дни единственото което правим,когато излезнем е да се натискаме, а ако не правим това пка говорим за секс или някакви такива перверзии... казах му че ми е неприятно,защото имам чувството че не мога да говоря за други теми с него и това ме дразни. Абе казах си му го просто че говори само за секс. при което той явно е приел думичката "само" напълно буквално.. аз нямам предвид че наистина е само, но е доста често и ме дразни. Стана така че когато му го казах той млъкна, нищо не ми каза , не се опита да говори с мен (а аз се побърквам от това! трябва да се говори в една връзка за да се разрешат нещата). единственото което каза е че не мисли че е виновен...защото не мислил че говори само за секс.. аз се ядосах защото той дори не направи усилие да осъзнае къде греши и си тръгнах.. вечерта не се чухме... само ми писа смс по някое време, с нещо от сорта че не ме обвинява за това което съм му казала защото така съм го чувствала и че ми пожелава да намеря щастието си щом това не е той..
Тази сутрин не издържах и му звъннах.. той все още не мисли че е виновен, каза ми че не е осъзнал грешката си , а щом не я е осъзнал ще продължава да я прави. и че не искал да ме наранява ... усетих на къде бие и му казах че не е момента да се прави на жертва и че проблемите не се разрешават така и му затворих.
От тогава не сме се чували.. не знам наистина какво да правя.. и двамата се правим на горди и никой няма да пожелае да говори с другия.. знам, че от някаква глупост стана нещо сериозно, може би преувеличихме нещата, да , но сега всичко се разпада... а аз просто исках да му кажа защо не се чувствам добре...

Благодаря на търпеливите които го прочетоха, просто ако не го бях написала сигурно щях да получа нервна криза ...