- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- необвързващ секс
ima li takiva koito sa go pravili ,samo sex bez chustva .neobvarzvashto za obvarzani
т.7 от правилата на форума - заглавията трябва да са на кирилица
hottie
jenen ama ne sum iskal,jena mi me nakara
Аз веднъж направих тази грешка и няма да я повторя повече.Не беше хубаво,не изпитах онова удоволствие,което изпитвам като съм с някой на който държа,към който имам чувства.
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
Не съм,но мисля,че не бих на този етап.Сексът за мен е прекалено интимно и свързано с чувства преживяване.Не бих го направила с всеки.
Трудно ми е дори с човека ,който обичам,а какво остава с някой непознат.
offline forever!
правил съм го но по добре да не се беше стигало до там![]()
правила съм го, не беше нищо особено.
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
правила съм го... и не се гордея
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Не ми харесва особено ;дд
emi da, nqma ni6to lo6o spored men za ne6tto takova...4istio sexyalno privli4ane
Ми секса си е удовоствие , що пък не . И аз съм го правил и за една вечер и за няколко вечери) .Какво се ограничавате като си втълпявате че било нещо лично .Секса си е секс виждаш една яка мацка или един готин пич и си казваш искам да го направя в нея/него.И са мятате
) пък после кой знае можепък и да си се харесате много и да завържите връзка .Бял чел някаде че едни от най успешните връзки са точно тези които тръгват от леглото .Защото като го направите ще знаете с какво си имате работа ако неви хареса несе виждате повече и така , но ако ви хареса може да прерасне в нещо повече от само сеск.Докато в връзка която примерно е от 2-3 месеца и тепърва ще правите секс и незнаете коит какъв опит има или дали изобщо го бива си е малко гадно .
Много пъти или чакай а да да 99% или 100 е не само един път ама всичките са необвързващиот това по хубаво ако има на 2 дена със различна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да.. няма да кажа, че е грешка, защото тогава не ми се струваше, че е така.
Но искам да отбележа, че нищо не може да се сравни с момента, когато сте го направили, обичате се и си лежите заедно, гушнати. Няма друго подобно удовлетворение. Колкото и качествен да е бил сексът преди това, липсва ли този момент, той не е бил пълноценен, според мен поне.
Мда правил съм го и какво) секса си е секс, щом момичето иска и исе прави как да и откаже човек ако ти харесва.
готино е и ако двамата го приемат за неангажиращ сексако единия вложи чувства става гадно
Точно така и аз съм на така не съм го правила и не искам да го правяПървоначално написано от Komar
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
И аз така смятамПървоначално написано от beretta92sd
Не съм,но според мен няма лошо да се опита 1-2 пъти![]()