- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скайп проблем
Знaчи с гаджето ми често си говорим по скайп, но тя ми се сърди, ако не й пиша, затова искам да попитам не може ли понякога и без да й пиша, т.е не остава какво да споделям или просто не ми се говори, но и не искам да изляза от скайп .... Та вие как сте с вашите и самопринуждавате ли се да им пишете?
Излъжи я, че имаш за учене. Изпитано е като оправдание.
просто напиши че си аут .. а си чати с останалите .. има и екстра инкобното и тя върши работа![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
аз лично винаги имам какво да споделя с човека,който обичам.Все ще го попитам нещо или ще се поинтересувам с какво се занимава.Това ,че теб не те интересува за мен показва,че чувствата ти са слаби.Ако наистина имаш работа и го кажи,но не и да я лъжеш.Пък и не виждам какво ще правиш в скай,при положение че имаш работа.
Ако сме в скайп и не си пишем за мен това показва,че няма време за мен,че му е все едно дори...незнам просто така го чувствам.
Пък и в скайп постоянно се караме за глупости и затова избягваме комуникациите там-най -вече чата.
Руса кукличка
emi kwo ti pre4i da i pishesh ot wreme na wreme.. puk ako ne kaji 4e imash rabota ili neshto takowa.. inkognito ili do not disturbkazwash 4e imash rabota i gotowo xD
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
пф..![]()
такива как ги мразяяяя...
все ще измислиш кво да и пишеш.. що тряа да я лъжеш,че имаш работа и т.н. ?!....
мии.. не стой "на линия" ами мини "отпочиващ", "недостъпен" и т.н. Ако те пита нещо в последствие... или ти пише кажи, че не си бил на компа... но си чакал някой да ти се включи; че си гледал филм; че някой от ваще е седял и т.н. и т.н.
И за мен е тъпо да усещаш писането v skype като задължение! Къде пише че като сте гаджета трябва да поддържате връзка нон стоп... Всеки си има право на лична свобода
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
и ние избягваме да си чатим.. преди мн си чатехме - случвало се е по цели нощи да не можем да си легнем да спим (от различни градове сме и се виждаме само петък, събота и неделя) , обаче сега предпочитаме да си говорим по телефона или най-добре на живо
В скайп си пишем само когато сме скарани (и 2-мата сме инати и никой не звъни на другия.. )
Минаваш на инконгнито и за описание слагаш това:ОФффф имам много да Уча![]()
:@
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
забравяте проблема , че ако момичето реши да провери дали наистина е извън линия , или е инкогнито може веднага да звънне по скайп и ще разбере , че я лъже ! Пък и к'во ти пречи да и пишеш малко , бе мама му стара ? Няма да те изяде![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
просто мини инкогнито ..![]()
Може да не е закусвала кой знай.Аве триеш си скупе и си готов
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Преди много си пишехме с приятеля ми..По едно време не толкова често ,защото както някой каза преди мен просто по едно време вече нямаше какво да кажем и почвахме с прустотиите или се скарвахме..След време стана един проблем с нета и спряхме окончателно,защото просто интернет връзката нещо не го позволява..Но както и да е.Не чувствай писането в скайп като задължение и не я лъжи,а просто й обясни как се чувстваш.
Всеки има нужда от малко свобода, нали... айде и да не оставяме приятелите по-назадПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Ахаххах... пиши и, че някой от ваще сяда или, че имаш да правиш нещо за училище или, че трябва да вършиш няква работа или, че ще излизаш с някого... или просто се сложи на инкогнито ^^
Е що да ги мразиш?Първоначално написано от ELiTyYy
Примерно като са цял ден заедно,защо непременно и в скайпа трябва да си пишат.
И мен ме мързи да пиша в скайп!
Мерси много , олекна ми, че повечето от вас мислите като мен, понеже ми омръзна да давам обяснения какво правя, когато не й пиша.Нямам против нищо към нея, обичам я (сериозно), но единствено в скайп само си разваляме отношенията, друго нищо. Аз й казах, че вече няма да влизам често и тя може да си намери друг събеседник.Само когато има нужда от мен може да ми направи повик да вляза.Ще ползвам скайпа на сестра ми да говоря с приятелите си. Знам че не е хубаво, но е по-добре, отколкото да бъктисаме и двамата!!!![]()
ееее голям си мързел значиПървоначално написано от aciko
:P
аз не мога без да си пиша с него(въпреки това,че понякога сме по цял ден заедно)..просто откачам..
колкото до човека писал тема...измисли там нещо..ддз и аз ..ама не я лъжитъпо ми се струва..
еми.. излъжи я че в момента твой фр е на скайпа и тя ша повярва...пък й кажи че това те дразни и се пак я обичаш
Love is name,sex is game,forget the name and play the game...
Кажи и истината ...не ти се пише,имаш си работа ,в момента не си на кеф и т.н. Винаги да си кажеш каквото ти е по-добре !Първоначално написано от beiho
Излизаш invisible и тва е![]()