.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Защо не ми става?

Значи проблемът е следния. Ще правим секс с приятелката ми и като почна да я барам марам туи онуи и х.я не ми става.Два пъти пробвахме и двата пъти не ми стана. Кажете от какво може да е? И ако взема някакви възбуждащи средства дали ще помогнат?? Моля помогнете. Аз съм на 17 години, и немога да си обесня защо не ми става. Иначе ми става но в точния момент не мога да го дигна

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

От притеснението е. Отпусни се и недей да мислиш какво ще следва , а се отдай на удоволствието, че си с нея и постепено ще стане

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Дам най вероятно се притесняваш доста. Отделете по голямо внимание на любовната игра. Хем на мацката ще и е гот хем ти ще добиеш малко увереност

Супер фен Аватара на galu6a
    да може би наистина е от притеснение трябва да се възбудеш на макс и всичко ще стане просто СПОКОЙНО !!!
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Аз пък немога си го сваля понякога иначе ми става за най-малкото нещо

Град
    На Предника на Географията
    Еххх-позната история... ся сигурно си мислиш че си изключение но 99.9% от тиинейджърите имат тоя проблем, и абсолютно всичко е заради НЕРВИ
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Забрави притеснението и се отпусни

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Забрави притеснението и се отпусни
    +1
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мисля че притеснението ти идва в повече.. на теб и затова така се получава

Re: Сериозен Проблем ;(

Цитирай Първоначално написано от Desislav
    Значи проблемът е следния. Ще правим секс с приятелката ми и като почна да я барам марам туи онуи и х.я не ми става.Два пъти пробвахме и двата пъти не ми стана. Кажете от какво може да е? И ако взема някакви възбуждащи средства дали ще помогнат?? Моля помогнете. Аз съм на 17 години, и немога да си обесня защо не ми става. Иначе ми става но в точния момент не мога да го дигна
    аз на туй му викам притеснение нищо повече поотпусни се повече не се стягай тряя да се опрай
    :booomb:

Град
    Варна
    Изхвърли притеснението като боклук..
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Earth
    Без притеснение отпусни се

Re: Сериозен Проблем ;(

иначе като ти става . . . от какво ти става ? В смисъл кога точно ти става и тогава с приятелката ти ли си ?

Първите 2 пъти и аз не можах да го вдигна. След това си работише нормално, но наскоро пак стана така. Уж вече се бях успокоил, но докато правихме секс с приятелката ми, бяхме спряли за малко, и след това започнах да си мисля само "дали ще ми стане" и така и не стана... Това един път помислиш ли си го, забрави да го вдигнеш до края на срещата. След това ще се опитваш да не си мислиш за това и още повече ще се напрягаш. Кофти работа... Лесно им е на жените...

Град
    Неопределено
    ШАНС...

Град
    Е там...

Re: Защо не ми става?

Цитирай Първоначално написано от Desislav

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    сигурно не си падаш по момичета бе...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде и аз в кюпа - успокой топката пич. Х*я няма да ти изчезне в бездънната вагина на момичето. Там е топло и приятно, просто се отпусни поиграйте малко повече. Помоли я да те стимулира или и покажи какво те възбужда... Там търкайте се, галете се просто не мисли и не се стягай толкова. Ще оживееш, после пиши как е минало.

И да ни черпиш по бира :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Всяко момче е изпадало в подобна ситуация. Трябва да преодолееш страха си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си