Ооо, Адашке, виждаш ли, че с тебе се разбираме Сори за оня път дето се заядох

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
Е аз не мога да разбера какво правиш ти с човек, с който след 4 месеца не се чувстваш готов да го направиш..аз напрмер още след 4-5 среща усещам кой ми допада и с кой може да стане нещо по сериозно, с кого мога да правя секс и с кого не и така..ако не става спираме да се виждаме и готово...или има страст и го желаеш човека или не, няма какво да го мислиш 4 месеца...просто е..
Цитирай Първоначално написано от ADHOC
Виж сега - и аз имам дълга връзка в момента - повече от година, но не мисля, че да го моткаш 7 месеца само, за да видиш дали те обича, е нормално. Ти не можеш ли за тия 7 месеца да разбереш по друг начин дали държи на теб - обръща ли ти внимание, държи ли се мило, само ти ли си за него, старае ли се да те прави щастлива...Само желанието за секс ли е показателно за това дали държи на теб??? Много повърхностно мислене имаш за човек, който претендира, че обича дългите връзки. И защо трябва да те чака 1 година? За да решиш ти аджеба тоя обича ли ме или не ме обича. Не е честно да го държиш на сухо само защото ти си неспособна да различиш кога някой те обича и кога не. Или пък просто обичаш да се правиш на Желязната Лейди (нямам предвид Маргарет Тачър), която контролира "горките, глупави" мъже. На теб не бих ти дал дори да ми изчистиш обувките

P.S. Който е чел мнението ми в темата за влюбването в кльощави, в раздел Любов, знае за какви обувки говоря
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от ADHOC
Како, как са те изтърпяли толкова време И аз съм съгласен, че не бива да се бърза ама 7 месеца... Аз съм имал цели връзки за по-малко време Една след друга
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Въпроса е доста относителен ...
Всичко е строго индивидуално при всеки!!!
Познавам момичета,които са пускали на приятелите си на 2-3 месец,а аз за разлика от тях и при тримата ми сексуални партньори чаках около 5-7 месеца.
Според мен е въпрос на нагласа и сигурност в човека срещу теб
1.Падам си по дългите връзки.
2.Щом съм с едно момче,значи то има чувства към мен и => ще ме чака ако ще и 1 година,а ако не му харесва - ми да хваща пътя!!!То така най-лесно се разбира,дали едно момче е с теб заради секса или заради самата себе си!!!
Две страхотни мнения ,които подкрепям на 110%!!!