Царе с корони,милиони овце,и протегнати празни ръце.Кофти положение,прецакано поколение намира решение.....лечение от наркотици от болест реалност....в България да си жив в момента е чиста формалност.Големите ни шефове са най големите бандити и те ни управляват и пак за пореден път остават скрити.Не е важно кой какво ще каже а кой какво ще стори Карат мерцедеси а всеки знае с какво се занимават,и въбще не ги е страх и въбще не внимават.Бах тая дуржата крива.Бизнесмени,там разни с изтрити досиета преди били големи ченгета...ами сега кво са.Новите "големи" шефове на България които само перат пари и замазват очите на малцинството.Карат коли БЕТА класа дет и в европа ги няма още ама в България минимум 2 са.Гласа на политика от първа програма ми говори за пенсий и заплати а съшност пари няма.И как да сме сигурни че с парите за винетки и данъци няма да им плащаме сметките в някое изискано заведение или скъпо хотелче завели поредната си любовница някоя незнайна курва Бих оргазизирал национално пого и бих поканил ВАС 240 депутата и българските матъли да оправят нещата
Докога ще живеем във такава "държава" питам аз а сигурен съм и цяла България.