.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Странна работа

Nakratko da obqsnq Zna4i predi nqkolko meseca hodih na gosti na lelq mi,zapoznah se s mn hora i s edno sladinko mom4e S nego se vijdahme ponqkoga,lafehme si i taka.Sled kato si zaminah s sladur4eto si razmenihme skype i nomerata na gsm.Predi okolo mesec oba4e toi zapo4na da mi kazva kolko mn sam mu lipsvala,kak iska da se vidim,iska moi snimki,pita me dali bih bila s nego,no posle si vzima dumite nazad i se pravi,4e nishto ne e stanalo.A kato go pitam kakvo mu ima i toi vse kazva zabravi,kakvo sam ti kazval.Ta vaprosa mi e:kak da primam vsi4ko tova,koeto mi kazva na seriozno ili prosto da se pravq,4e ne me interesuva....abe prosto kvo da pravq?Shtoto mai4e po4vam da se zaribqvam...

Град
    Дълбините на канала :D
    Ам Чии забийТиИ Са с ТовЪъ сЛаДУурчИ

еми май той не е сигурен какво иска ако го харесваш-пробвай се(всмисъл признай му там 4е го харесваш и го питай дали ще иска да стане нещо м/у вас)
    I can't stop myself from loving you <3

Явно не го интересуваш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

ебава се с теб ..

Град
    isperih
    Сигурен е какво иска, обаче не знае ти как би го приела и дали ще му отвърнеш,затова се прави на ударен и не иска да те дразни-основно тва му е в душата

Град
    В думите на хората ;)
    Предполагам 4е сладур4ето се гаври с тебе ... кофти ама факт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си