- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ объркана съм
е и аз да споделя накрая... на 15 януари тръгнах с едно момче. Нямах особени чувства но мислех че с времето това ще се промени. Той се държеше супер мило с мен, казваше ми че ме обича, но аз мн мн не му вярвах защото не може за няколко дни да се влюби... но след малко време му повярвах- нямам си и на представа защо. Може би защото започвах да се влюбвам в него. Брат му непрекъснато ми повтаряше, че приятелят ми не спира да говори за мен че съм била първата в която се е влюбвал и т.н. а аз не знаех какво да отговоря... след седмица от както бяхме тръгнали ми подари едно плюено мече...мн се зарадвах бях адски щастлива. След още около седмица излизания, мили думи и изобщо доста прекарано време с него разбрах че имам по-сериозни чувства... но същевременно се колебаех дали е правилно да продължавам с него- той се пише нещо като лошо момче...пада си плейбоиче, пуши , кара кола без да има книжка и това ме притесняваше- какво щях да кажа на наще ако бяха поискали да се запознаят с него? но бях решена да бъда с него..но той започна с друго нещо което ме стресна. Още предо да тръгнем знаех че не е девствен..и на втората седмица си поиска..аз ест му отказах. И в тоя монет се запитах тва момче дали не е с мен само зарад едното ебане? Бях объркана- не си представях на 15 да си направя сефтето и то с човек който познвам от месец а ходим от 2 седмици... но чувствата ми се намесваха и ме беше страх че ще го загубя...една щастлива случайност ме спаси от грешката която бях готова да допусна, а именно да му пусна....техните щяха да се приберат у тях след 15-20 минс.. тръгнах си и тогава осъзнах че по-добре че се е случило това и не съм го направила с него.. цял ден след това не ми се обади (тва е в петък). Звънях ама файда.. бях решила да скъсаме защото почти бях убедена че ме е заблуждавал че ме е обичал...и така снощи се прибирам вечерта и нашичкият ми съобщава че в петъка вечерта бил на купон прекалил с пиенето и се изебал с една и тръгнали..почувствах се гадно и скъскахме...а той само ми каза 'искам да знаеш че те обичах..до преди 2-3 дни' казах си че за такъв няма да плача и че съдбата ми е направила услуга че ме е отървала от него..тази сутрин пак ми беше писал в скайп с думите 'мило съжалявам за всичко искам пак да съм с теб' ... Издивях... но и се обърках
не му отговорих защото не знам какво...той ме нарани едва ли не е бил с мен само за да ме наебе и да ме остави а сега пак иска ? имам чувства да но не искам да ме лъжат.. вие какво бихте ме посъветвали да направяпочти съм решила да не му давам втори шанс а да продължа напред но искам и друго мнение
п.с. благодаря на тези които са стигнали дотуксъжалявам че е толкова дълго ама трябваше да споделя :] а да и забравих и двамата сме на 15
Ами...решението дали да му простиш си е изцяло твое,но щом веднъж те е наранил и е забил друга,къде ти е гаранцията,че няма да го направи пак?
Лично моя съвет е да се опиташ да го забравиш,но пък нито го познавам,нито нищо,така че ти си решаваш.
Съветвам те да му теглиш чертата !
най-добре го остави-не мисля 4е това мом4е наистина те оби4а и според мен ако сега отново се върнеш при него ще те нарани пове4е и от преди![]()
I can't stop myself from loving you <3
Всеки прави грешки ... всеки заслужава втори шанс ... какъв ти е проблема да опитате отново ... имаш чувства , хубаво ти е с него ... Признал ти е за изневярата ... ако беше някой тарикат , щеше да си замълчи и да си ляга с нея когато ти не му дадеш ... Незнам , но ти решаваш ...
i az mislq takaПървоначално написано от hottie
мда и аз мислих върху това обаче той ми каза защото така или иначе щях да разбера..тая с която се е изчукал на тоя купон го харесва и ми има скайпа и 100% щеше да ми кажеПървоначално написано от beachy_bunny
а и не знам ако така си изневерява и се връща при мен..няма да я бъде
мерси на всички за мненията :]
пхах.. смешник. сигурно е останал на сухо и затова се е сетил за теб. не му се връзвай. най- много да те на*бе и да те зареже по още по- гаден начин. а и след като в същия ден, в който си му отказала секс, е отишъл при друга, нали ти е ясно колко държи на теб, колко те уважава и колко те ''обича''.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
емии да .. имам предвид да му дадеш 2ри шанс , но да му покажеш , че само една малка грешчица от негова страна и е аут .. ии да не си изявяваш толкова силно чувствата поне 1 сед и ще видиш как се държи и така ще разбереш какво да правиш занапред .Първоначално написано от beachy_bunny
Actions speaks louder then words .. >.<
Наистина всеки греши и има право на втори шанс, но в случая мисля че е по-добре да не му даваш такъв... Според мен си те разиграва - първо, че няма как за 2 седмици да те обикне истински, второ - ти сама казваш, че си е поискал секс и не си му пуснала, а веднага след това се е на*бал с някаква друга на купон... Това не те ли навежда на мисълта, че момчето просто е искало секс, ти не си му го дала и си го е взел от друго място ? И как така "обичах те наистина ама до преди 2-3 дни" - истинските чувства не си отиват толква бързо и лесно...
Ти си решаваш какво да правиш, но моят съвет е да го отсвириш докато е време, защото после ще се съберете пак, след 2 седмици пак ще поиска секс, ти няма да си готова (за което не трябва да се виниш и насилваш !!! ) и той пак ще си го потърси от друго място, а ти ще страдаш много повече, защото вече ще си хлътнала до уши ...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ахах... не е успял с новата и сиг си вика "да пробвам ли пак при миналата..."
Разкарай го ^^
мдаа убедих се че наистина нямам бъдеще с тоя човек ;] благодаря мн на всички за мненията. Верно сиг си ме разиграва ма да бега някаде има и други мн по-свястни
бтв stranger34 евала че си фен на KISS мн са добри![]()