- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Спортувате ли когато сте в цикъл???
Първия ден само имам силни болки в кръста и ми е доста лошо, тогава не мога да си помисля за спорт. Следващите дни вече мога .
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Аз никога не съм имала болки и следователно си играя физическо. Ноооо... по 'онова време на месеца' кръвното ми е като на 90 годишен пенсионер. Ту ниско - ту високо.![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Аз също не играя или поне първите 3 дни, защото имам адски болки, понякога не ходя на училище първите 2 дни.. Много болезнен цикъл имам, направо.. По 4-5 спазмалгона пия.. И ми е обилен, но ако не беше обилен и не ме болеше щях да си играя, какво толкова...![]()
ето тук нещо интересно : http://www.aktivniizdravi.bg/nutrition.php?id=29
Аз нямам проблеми с цикъла . Трае 4 дена и само при първия ден е силно,но вече се свиква и дори и с бели панталони да съм не е проблем. Ако съм на училище, винаги си тичам и правя упражненията както винаги. Дори и сега през ваканцията си правя упражнения дори и ако съм в цикъл. Чувала съм, че ако не са много натоварващи, даже могат и да помагат, като облекчават болката в корема и кръста и помагат при схващания.
по някой път да , но не всеки
Аз ,когато съм неразположена не играя по време на физкултура и се извинявам с тази причина.Просто не ми се играе.А когато ходя на тренировки само се опитвам да се пренатоварвам по-малко в загряването.
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
Мм днеска ми беше първия ден , в който дори не можех от леглото да стана ;xx. Аз по принцип не съм си от най - спортните личности, но не ме е пречило да играя в физическото. По - скоро не ми е приятно, докато усещам как ми тече кръв да играя примерно щафетни ..
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Първоначално написано от Adynamia
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Нямам никакви проблеми.
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
И първи ден да съм , и да боли зверски - пак се бъхтя.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
При всеки е различно! На мен понякога ми е много и ме боли адцки и затова и аз не съм ходила понякога на училище. И не играя , защото ме е страх да не се оцапам и ми тече по много. Който може да си играе .
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Еми преди да, вече не.![]()
“Never sneak up on a vampire.”
На мен също не ми пречи да спортувам ,бягам ,правя коремни преси ,упражнения за крака.Не съм от момичетата с жестоките болки ,но се е случвало страшно много да боли ,но рядко тогава ограничавам малко движението![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аз тренирам лека атлетика и тренировките ни са всеки ден,ако пропусна недай си боже треньора почва да ме издирва и после ми се кара,така че преди тренировка се тъпча с разни хапчета да не ме боли толкова много и тва е.Даже на последното ми състезание бях в цикъл,питате ли ме.
Да, естествено нищо не ми пречи стига да не ме боли ужасно много корема, че тогава направо не мога да седя права, какво остава за спорт, но това е само първия ден!![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
зависи![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...