.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Само първия ден се ограничавам, иначе въобще не ми пречи на тренировките, аа и да ми пречи-просто взимам хапче.

Че защо да ми пречи? И аз,като съм била неразположена съм правила земното съчетание,свещ,коремни преси,бягала съм...Рядко се случва да ме боли жестоко.В повечето случаи нежеланието ми да правя разни упражнения по физическо например,идва от това,че тече,като потоп .

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Само първия ден , дори само първите няколко часа не се чувствам подходящо за движение или спортуване , но иначе не ми пречи въобще. За щастие и аз нямам нетърпими жестоки болки , и всичко си правя нормално и не се ограничавам от нищо по време на цикъл.

Град
    София
    ами мен не ме боли много,голяма рядкост е всъщност да ме заболи,ноо както и да е.Аз играя,щото пък на мен ми продължава доста дълго и малко тъпо 1 седмица да не тренирам,но гадното е че непрекъснато имам едно чувство че ше се омажа

Дори съм плувала докато съм била неразположена Хич не ми пречи. Знам още, че някои спортистки са направили най-добрите си постижения, когато са били на червено.

Да, спортувам.
    Ходя на тренировки също така. Просто нямам особено болезнена менструация, и не ми е проблем.
    Тhe Hell is coming!

Супер фен Аватара на pinki
    Зависи, стига да не се крача и чекна :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    в света на приключенията ..
    няма проблеми
    всичко правя
    винаги съм активна

а за да не пускам нова и тъпа тема-нормално ли е да ти намалява апетитът по време на цикъл?

Цитирай Първоначално написано от chunky1621
    Аз също ходя на танци. Цикъла не ми пречи да танцувам, нито пък да играя физическо... :P
    na latno amerikanski tanci li hodite?
    Daite si skypovete pls

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Така и не се научихте да задавате коректни въпроси и да правите разлика между цикъл и менструация!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не!
    Нито играя физкултура,нито правя упражнения.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Аз винаги спортувам защото нямам цикъл

Цитирай Първоначално написано от KillerAna
    Ти на колко си??
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Цитирай Първоначално написано от KillerAna
    Ти на колко си??

фейк профил..уж била 20 кила,1.70
    иначе ако не е 1ви ден всичко е ок,ама иначе,,никой да не ме закача,че става лошо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Е днеска бях 300 метра, и щом е за 6 всичко е наред. А пък и като ги бях не ме боля корема, а пък сега пак се превивам като кученце. Това не пречи, на някои хора просто не им се играе и за това правят така.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

е ограничавам се ама чак пък нищо да не права .. не

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми гледам да се ограничавам, от физическо ако се измъкна мед. Ама когато имам състезание, няма как да ги отложа.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Това не пречи, на някои хора просто не им се играе и за това правят така.
    Ти така си мислиш. Имам познати, които се превиват, направо реват от болки (майка ми също, тъй че не е преувеличение), така че не всички го правят, защото просто "не им се играе". Ама е удобно за извинение, де.
    Аз лично съм една от късметлийките, които почти нямат болки, съвсем леко в кръста, но понякога даже не усещам. От две седмици някъде всеки ден правя упражнения (сколиоза), а от миналия месец (12 март) не ми е спирало (ходих на гинеколог, недоразвита матка, пих лекарства). Тъй че нямам избор.

Мега фен Аватара на ameli
    Само веднъж ми се виеше свят и не играх. През останалото време си играя, даже оценките (или там каквото правя или играя) са по-високи

А някои наистина адски ги боли, но познавам сума ти момичета, които не играят, просто щот не им е кеф или ги мързи да се преобличат
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Всичко си правя .Нито имам болки,нито лошо настроение,даже обратното -в много приповдигнато настроение съм.Идва ми да подскачам .
    Неприлично Щастлива .. : )

Град
    София ^^
    Ооо не Аз съм толкова притеснителна..постоянно ще се чудя дали случайно не е 'протекло' по долната ми дреха и се вижда..,а и някак си ми е некомфортно..на мен винаги ми тече в доста голямо количествоо и... Абе неудобничко си е... и затова моля майка си да ми пише извинителни бележки за ' здравословни причини ', че иначе не ме освобождават

Когато съм в цикъл се старая да намаля движенията до минимум, защото ако увелича движенията и кръвта се увеличава също и болките! Добре, че моя учител по физкултура е добър и ме оставя да си стоя спокойно докато ми свърши!!!

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох,при мен положението е доста зле.Първия и втория ден почти винаги умирам от болки,не мога да мръдна никъде,пък остава на играя физкултура.Иначе дори и да нямам болки не ми е комфортно да правя някакви упражнения и т.н отначало,когато ми дойде.
    При всеки протича различно,разбира се.И нашата по физкултура е много неразбрана.Казваш и че, не можеш да станеш,камо ли да тичаш/скачаш/играеш,пък тя само те гледа злобно отсреща.

Banned Мега фен
    по принцип като съм неразположена имам ужасни болки не само в корема, а и в кръста.. по цели вечери не мога да спа от болки... и отбягвам физически движения 1во защото е неприятно 2ро защото ме боли ужасно много и 3то защото голямото натоварване в този период в месеца е опасно - може да се получи кръвоизлив .. .. но ако ги нямах тези болки щях да си карам физическо и щях да спортувам - предполагам

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    И при мен първите дни имам болки, но винаги съм си играла физическото и тренирала. Отначало започва да боли дори малко повече, но след 10-тина минути просто не му обръщаш внимание и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си