- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли казвате "Обичам те" ?
Ауу зъл човекПървоначално написано от aciko
![]()
Ахаха,е не е така бе,много добра душица съм дажеПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
+1Първоначално написано от FreeSpirit
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
Казвам го лесно на човек който обичам...
ем на 16 съм и досега на никого не съм го казвала..не 4е не съм го изпитвала...
I can't stop myself from loving you <3
Лошото е че повечето хора си казват "Обичам те" само ,защото харесват някого,а не защото го чустват!А иначе засега само 1 път и наистина е било така![]()
Усмихни се
не съм го казвала до сега истински... или в повечето случаи като ми кажат че ме обичат моя отговор е " и аз "Но има време за всичко.. ; ))
НИКОГА не го казвам първааааа
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да кажеш "Обичам те" е нещо супер специално според мен!Но повечето младежи в днешно време го казват просто ей така..Имам предвид,че го казват например като много харесват някой,ноо..Обичта е друго.Аз никога не съм го казвала,понеже любовният ми живот въобще не е голямНо пък не бих се притеснявала да го кажа на човек,който наистина обичам
![]()
Приятелят ми ми го казва много често и му е страшно лесно. На мен ми е наистина трудно незнам защо....немога да го кажа просто така![]()
Да кажеш "Обичам те" и да го изпитваш наистина са две различни понятия. За мен да заобичам някого означава наистина да го познавам и да съм преживяла много с него. Затова бившия ми, който беше луд по мен, непрекъснато ми повтаряше " Обичам те" и аз просто се задушавах от тези думи, но не отвръщах. И така един ден просто разбрах, че и аз изпитвам същото и определено исках да го изкрещя на целия свят.
Не ми е никак тръдно да кажа на някой обичам те.Обичам да повтавям обичам те просто обичам да си казвам чуствата и ми харесва хората окоо мен да знаят
Не, ама едва ли ще го кажа скоро ...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ем аз доста рядко казвам "обичам те", а и хората, които обичам тва си го знаят, така че не нужно да им го напомняме всяка минутка![]()
![]()
До сега съм казвала само на едно момче , че го обичам и това стана чак няколко месеца след като осъзнах какво чувствам. Трудно изричам тези думи ,защото искам , когаот ги кажа да значат нещо , а не да минат и заминат покраи нечии уши..
обичам те
кое му е трудното?
ако ви е трудно
отидете на логопед
той ще ви помогне
За съжаление много трудно и все по- рядко... Дори и на най- близките ми
знам че като го казвамима на кого
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Predi go kazvah lesno na choveka do men,no sega nqkak ne moga i da si do pomislq veche da go kaja..ako ne e na nego.Moga da kaja "I az"...no ne i pyrva da pogledna nqkoi v ochite i da kaja tezi dumi.Nqkak si naistina veche stanaha kato "zdravei"..tolkova izpolzvani...Trudni sa za kazvane ako znaesh istinskoto im znachenie!
mn trydno go kazvam,no,kogato go napravq,go 4yvstvam naistina![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
При мен пък не е такаКазвам го лесно ако не го изпитвам, когато трябва едва ли не да излъжа. Но пък ако го чувствам наистина.. много трудно го излплювам
Трябва ми много време за да се изправя пред някого, да го погледна в очите и да му заявя "Обичам те!".. Казвам го рядко и само на най-близките си хора, и то пак с доста усилия.[/b]
Любовта - това не са само думи, казани просто така, за момента и без да мислим. Това са онези, другите неща, които се чувстват без думи, докато се усмихваме, докато прегръщаме...Първоначално написано от FreeSpirit
Няма смисъл да казваш "обичам те" ако не идва от сърцето ти. Седи много фалшиво
Ако го чувствам - казвам го. Нищо сложно няма.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
mmm az kazvam "obi4am te " lesno za men ne e problem 6tot 6tom kat gi obi41m zna4i gi poznavam i ne e norm da izpitvam problemaide "obi4am VI "
:d
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>