- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли казвате "Обичам те" ?
mmm az kazvam "obi4am te " lesno za men ne e problem 6tot 6tom kat gi obi41m zna4i gi poznavam i ne e norm da izpitvam problemaide "obi4am VI "
:d
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
определено не...с гаджето ми в началото беше изключително смешно точно по тая причина-той ми вика обичам те а аз изтърсвам некфо АХА...ОКЕЙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но сега всичко е наред..важно е да идва от сърцето ти,тогава е по лесно
![]()
Ne!Nikak daje...vupreki 4e go izpitvam,go kazvam mn rqdko i to s 300 zora![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Рядко излизат тези думи от устата ми-но винаги в подходящ момент
На никой, никога не съм казвал.
аз до сега го казвах.. много трудно....ама сега (в таззи връзка) май го казвам лаф да става:P
Като се напъна (ЪЪЪЪЪЪ) и едвам едвам със заекване казвам "Ооообиичам теее" голям зор виждам
Изключително трудно.
аз много трудно мога да кажa обичам те.. но когато го казвам е от сърце ..![]()
Малко не си представям да кажа Обичам тЕ... някакси неестествно ми е да го кажа толкова книжовно... по-скоро... УбичЪм тА![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
при мен е точно обратнотоПървоначално написано от PiNk_GiRl
но тя си е такава, а и това не означава,че те обича по-малко
![]()
Любовта е сляпа и лудостта я води за ръка!
Попринцип на приятели мн лесно и често казвам обичам те, но за някой по-скъп за мен човек не мога да кажа, че го обичам ако наистина не е така.. Това беше една от причините и да се разделим с предишното ми гадже.. просто не можех да му го кажа![]()
да...глей само... Обичам телесно се казва..въпроса е колко от тези пъти в които си го казал си го и мислил
Казвам го само и единствено когато го изпитвам и чуствам.
в никакъв случай
Казвам Обичам те само когато го чувствам наистина.
Mn rqdko kazvam na nqkoi 4e go obi4am daje izbqgvam da go kazvam no moga da go kaja i na 4ovek koito poznavam ot 2 min no nqma da go 4uvstvam![]()
сравнително лесно го казвам,но за сметка на това,тогава,когато съм го доказала![]()
Зависи от ситуацията и човека, но трудничко казвам тези думички!
За последните 2-3 години май само един път съм ги казвал или не съм?
Трябва да питам, момичето ще ми каже със сигурност, а ако не ще й го кажа!![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Зависи на кого го казвам.Ако го чувствам ми е лесно да го кажа!
offline forever!
Първоначално написано от ELiTyYy
Дам
Трудно ми е да кажа "обичам те!" , дори когато го чувствам. Защото ме е страх. Знам, че е глупаво, но веднъж отворих сърцето си за един човек, а той ме нарани страшно много. Затова сега гледам да бъда сигурна във всичко.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Казвам го само,когато го чувствам и съм сигурна,в човека,за когото е предназначениБез значение дали го казвам на най-добрия/добрата си приятел/ка или на гаджето!!!