- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли казвате "Обичам те" ?
Да лесно казвам и се връзвам, но няма човек...иначе защо да не изрека тези думи? Нищо не ми пречи...
Трудно ми е, дори да ми идва отвътре да го кажа и да го чувствам.Да говоря такива неща...мн ми е трудно, но обаче е добре, защото не мога да лъжа-щом го казвам, значи 100% съм сигурен в себе си!!!![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
ммм...никак не е лесно...предпочитам като го каэвам да съм сигурна в това...а не обичам всеки втори![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Емииии лесно се казва ......
въпроса е дали го чувстваш налиПървоначално написано от cherrypezz
![]()
ъп! Интересно ми беше да видя дали само на мен ми се струва тъпо да казвам "Обичам те" на втория ден от връзката ми с някоя... интересно ми беше да видя дали съм единствения, който е на 16 и все още не го е казвал...
п.с.: другото интересно нещо е, че когато направим тема, която всъщност я има... викате, че я има и плюете хората, че не са потърсили... когато обаче я намерят и я възродят от задните страници... пак плюете, този път обаче защото сме изровили тая тема от преди еди колко си месеца/години...
ако го чувствам наистина мога да го кажа
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Лесно казвам 'обичам те' само на гаджето си.На други,дори и на майка ми НЕмога.
Трябваха ми 8 месеца докато изрека тези думи на приятеля си, а иначе и на мен ми е трудно да ги казвам на майка си или на някой друг от семейството.
Почти на никой!Тоест май вече само на двама човека![]()
На тях си казвам `обичам те` по цял денн![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
казвам го на сяка тапа кuрва и те вярват и пускат ли пускат....![]()
![]()
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Зависи на кой го казвам!
да доста трудно казвам обичам те ....
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
ха-ха нещо от сорта на .. Добре де,обичам те аре вече да започвамеПървоначално написано от Aicken
п.т. Лесно,казвам Обичам те .. ако го чувствам наистина![]()
много лесно на човека, който обичам![]()
Просто аз
Трудно казвам "Обичам те" и то само на хората,които наистина го заслужават ,а те са твърде малко...![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
О,Боже...изобщо не го казвам лесно.. :X
преди ме беше да го кажа по тела на приятеля ми,па камоли на живо..но после се поотпуснах...,но въпреки всичко не го казвам лесно..
На всяка втора мацка ги казвам
Казвам го доста трудно и само ако го чувствам![]()