.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 169
    аз ги изричам адски трудно .. смисъл не ми е лесно да гледам чуфека който обичам ф очите и да му кажа че гу убичам...обаче ако фидя че и той наистина ме обича се усмеляфам и му казфам

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    И аз ги изричам трудно , но ги изричам на хора , които наистина обичам , а не на някви току-така срещнати , както правят повече в днешно време
    и аз така :P

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Трудно казвам "Обичам те" и то само на хората,които наистина го заслужават ,а те са твърде малко...
    +1
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ами...оле труден въпрос. Зависи от човека чесно казано. Понякога лесно го казвам, още след първа среща, а понякога дори месеци на ред съм с един човек и не мога и не мога да кажа "Обичам те".
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Трудно

Ами от както рабрах значението на тази дума, в момента мога да кажа "обичам те" само на майка ми и на баща ми... а на момиче което харесвам ще ми е доста трудничко да и го кажа.

Не.
    Почти не го казвам...

Ойт..

Като прочетох коментарите Ви направо , ае хора я моля Ви се научете значението на думите "обичам те"....

Мега фен
    Дори и на майка ми и баща ми не го казвам.Трудна работа.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Хах, да кажеш обичам те е лесно, да обичаш е трудно..
    Аз пък съм точно обратната.Много лесно се влюбвам, но не го показвам.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако наистина го мисля и съм сигурна и в чувствата на човека отсреща го казвам без проблем...ако обаче има и грам съмнениее дали той ме обича или не е посто временно увлечение от моя страна не бих избързала..тези думи имат прекалено голям смисъл ,за да се изпозвта току-така в ежедневието ни...гадно е да казваме на някой,че го обичаме ако не е така и само го заблуждаваме или нараняваме...шеги от този тип не поощрявам и няма да поощрявам за напред

Зависи на кого.През последната 1 година съм казвала тези думи само на един единствен човек и на никой друг ама и на него спрях да му ги казвам вече толкова често.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Обичам те казвам много много трудно,трябва да го чувствам с цялото си същество за да го изрека и се чуда на хората които казват на всеки/всяка втори/а обичам те....големи глупаци
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Трудни ги изричам тези две думиички, но кажа ли го значи наистина е така ; докато не се обедя напълно в чувствата си просто не казвам обичам те... хубаво е обаче от време на време да го правим с любимите ни хора, нищо, че го знаят, много е хубаво да го чеуш.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мнооого трудно казвам обичам те , както много трудно се доверявам.Разбирам значението на двете думи , и се старая да ги използвам тогава когато са оправдани.

А , понякога се отчайвам когато момиче и момче ходят от 1 ден , и вече се чува "много те обичам"

На близките ми и на приятелите ми лесно го казвам (но не много често..), защото съм сигурна, че го чувствам

Цитирай Първоначално написано от TheBestFriends
    Но иначе на досегашните ми гаджета винаги съм казала ''и аз теб'', тоест:
    Той: Обичам те
    Аз: и аз теб
    И аз така.. ..но "и аз теб" не е равносилно на "обичам те" .. Досега не съм го казвала на никое момче, защото не съм го почувствала истински.. и не съм намерила човека, който ще заслужава да го чуе..

Повече от фен Аватара на YourPoison
    не.казвам ги много трудно .. казвам ги на човек когото наистина обичам .. : )

Хм.. на мен ми е трудно.

DO NOT USE!

Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    Ами казвам ги лесно,ако наистина го чувствам.На приятеля ми-често.Но пък при него това е много трудно .Рядко го казва първи..Някъде бях чела,че мъжете го казват по трудно.

Град
    Бикини-Ботъм
    Ми трудно го казвам,наистина не ми е лесно..
    Не че не мога да го изпитам,но ми е трудно да го изразя с думи,особено към тези,на които наистина държа,тъпо ми е ама какво да се прави ?
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от IndependentGirl
    На близките ми и на приятелите ми лесно го казвам (но не много често..), защото съм сигурна, че го чувствам

Цитирай Първоначално написано от TheBestFriends
    Но иначе на досегашните ми гаджета винаги съм казала ''и аз теб'', тоест:
    Той: Обичам те
    Аз: и аз теб
    И аз така.. ..но "и аз теб" не е равносилно на "обичам те" .. Досега не съм го казвала на никое момче, защото не съм го почувствала истински.. и не съм намерила човека, който ще заслужава да го чуе..
    Поне казвайте "И аз те обичам".Иначе е кофти.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Re: Лесно ли казвате "Обичам те" ?

Обичам те съм казвала само на едно момче, което обичах наистина много .. и все пак не ми е трудно да кажа тея думи .. още повече ако наистина много обичам тоя човек .. но все пак да обичаш някого не е толкова просто-трябва да го почувстваш със сърцето .. да познаваш човека много добре и да знаеш, че би направил всичко за него ..

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Казвам ''Обичам те!'' само на компютъра си. Аз не просто го обичам.. обожавам го. .. Както и да е да трудно и рядко казвам ''Обичам те!'', но ако го казвам е наистина така..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Никога не го казвам, дори и да го има ( което е изключителна рядкост ) засега не съм срещнал човек, който заслужава да го чуе... (мъж съм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си