- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли казвате "Обичам те" ?
аз ги изричам адски трудно .. смисъл не ми е лесно да гледам чуфека който обичам ф очите и да му кажа че гу убичам...обаче ако фидя че и той наистина ме обича се усмеляфам и му казфам![]()
+1Първоначално написано от sladkalady
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ами...оле труден въпрос. Зависи от човека чесно казано. Понякога лесно го казвам, още след първа среща, а понякога дори месеци на ред съм с един човек и не мога и не мога да кажа "Обичам те".
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Ами от както рабрах значението на тази дума, в момента мога да кажа "обичам те" само на майка ми и на баща ми... а на момиче което харесвам ще ми е доста трудничко да и го кажа.![]()
Като прочетох коментарите Ви направо, ае хора я моля Ви се научете значението на думите "обичам те"....
![]()
![]()
Дори и на майка ми и баща ми не го казвам.Трудна работа.
Хах, да кажеш обичам те е лесно, да обичаш е трудно..
Аз пък съм точно обратната.Много лесно се влюбвам, но не го показвам.Първоначално написано от ItalianMafia
ако наистина го мисля и съм сигурна и в чувствата на човека отсреща го казвам без проблем...ако обаче има и грам съмнениее дали той ме обича или не е посто временно увлечение от моя страна не бих избързала..тези думи имат прекалено голям смисъл ,за да се изпозвта току-така в ежедневието ни...гадно е да казваме на някой,че го обичаме ако не е така и само го заблуждаваме или нараняваме...шеги от този тип не поощрявам и няма да поощрявам за напред![]()
Зависи на кого.През последната 1 година съм казвала тези думи само на един единствен човек и на никой друг ама и на него спрях да му ги казвам вече толкова често.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Обичам те казвам много много трудно,трябва да го чувствам с цялото си същество за да го изрека и се чуда на хората които казват на всеки/всяка втори/а обичам те....големи глупаци![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Трудни ги изричам тези две думиички, но кажа ли го значи наистина е така ; докато не се обедя напълно в чувствата си просто не казвам обичам те... хубаво е обаче от време на време да го правим с любимите ни хора, нищо, че го знаят, много е хубаво да го чеуш.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Мнооого трудно казвам обичам те , както много трудно се доверявам.Разбирам значението на двете думи , и се старая да ги използвам тогава когато са оправдани.
А , понякога се отчайвам когато момиче и момче ходят от 1 ден , и вече се чува "много те обичам"![]()
На близките ми и на приятелите ми лесно го казвам (но не много често..), защото съм сигурна, че го чувствам![]()
И аз така..Първоначално написано от TheBestFriends
![]()
..но "и аз теб" не е равносилно на "обичам те" ..
Досега не съм го казвала на никое момче, защото не съм го почувствала истински.. и не съм намерила човека, който ще заслужава да го чуе..
![]()
не.казвам ги много трудно .. казвам ги на човек когото наистина обичам .. : )
Първоначално написано от PiNk_GiRl
Ми трудно го казвам,наистина не ми е лесно..![]()
Не че не мога да го изпитам,но ми е трудно да го изразя с думи,особено към тези,на които наистина държа,тъпо ми е ама какво да се прави ?
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Поне казвайте "И аз те обичам".Иначе е кофти.Първоначално написано от IndependentGirl
![]()
Обичам те съм казвала само на едно момче, което обичах наистина много .. и все пак не ми е трудно да кажа тея думи .. още повече ако наистина много обичам тоя човек .. но все пак да обичаш някого не е толкова просто-трябва да го почувстваш със сърцето .. да познаваш човека много добре и да знаеш, че би направил всичко за него ..![]()
Казвам ''Обичам те!'' само на компютъра си. Аз не просто го обичам.. обожавам го... Както и да е да трудно и рядко казвам ''Обичам те!'', но ако го казвам е наистина така..
![]()
Никога не го казвам, дори и да го има ( което е изключителна рядкост ) засега не съм срещнал човек, който заслужава да го чуе... (мъж съм)