- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли казвате "Обичам те" ?
+1Първоначално написано от mynichka09
По принцип не казвам неща, които не чувствам/мисля.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Не мога да кажа "Обичам те" на всеки,камо ли на човек,който не обичам...просто не съм такава лицемерна за да лъжа,а за мен тези думии са святи и трябва да се казват тогава когато наистина го чувсваме.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Предпочитам да показвам обичтта си, а не да казвам постоянно на даден човек " обичам те ", но наистина адски трудно мога да кажа на даден човек дори и да го обичам тези две думички! Казвала съм обичам те в лицето на човек само и единствено на бившата ми най - добра приятелка и на баща ми.![]()
Keep Smiling (sun)
+1 нарани ме много,за да се доверя скороПървоначално написано от bebenceto23
аз лично мога...но на човека които обичам и тва е моя приятел..които много го обичам!![]()
Да макар че на тези години неможеме да Обичаме а е просто симптатия.. Временно влюбване...
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
До преди 6 години го казвах сравнително лесно... докато внезапно не осъзнах какво точно се крие зад тези думи и че то е нещо по различно от това, което съм си мислел... Сега вече не знам дали някога ще мога да ги изрека пак...
какви времена станаха хората немогат да си кажат едно просто ОБИЧАМ ТЕ!![]()
![]()
П.П. и аз мн трудно казвам "обичам те"
Думичките са прости... но това което се крие зад тях - за щастие или не - е всичко друго, но не и просто.
Като просто 2 думи е много лесно да се каже,но според мене тряя да има и чувство.Аз съм от хората,които трудно го казват,незевисимо дали е народителите ми или на приятелка или на гаджето ми.Преди време имах връзка със едно момче близо 10 месеца.За тези 10 месеца съм му казала точно 4 пъти,че го обичам,и не защотот не го обичах,ами защото когато твълде много се повтарят тези думи те се обизмислят.А аз мен значат много ...![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
не съм го казвала..няма и да го кажа ;/
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Сигурно съм писала в темата преди, но сега отговорът ще е различен.
Идва ми от сърцето да му го кажа... Да. Но ми е много трудно, защото сякаш си позволявам да се отдам на тези чувства... и после аз ще плача.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Изричам ги рядко и само когато си струва
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ест че думите "обичам те" биха стоплили някого и най вече половинката ти да речем ,която изпитва същото към тебАз съм човек ,който рядко показва чувствата си и рядко би казал "обичам те" ,но поне когато го казвам има защо не са празни приказки
![]()
Не.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Да...Първоначално написано от FreeSpirit
СмятамПървоначално написано от FreeSpirit
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
трудно естествено![]()
ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !
Ми само на 2 момичета съм го казвал. Ти си преценяй лесно/трудно ли е![]()