- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесно ли казвате "Обичам те" ?
Естествено пред компа съм го ПИСАЛА но на нито едно момче не съм го казвала ...защото не мога да го лъжа в очите! Когато намеря правилното момче съм готова даже да го изкрещя ..ама саа няма нужда от заблуждения!![]()
Не ги изричам много трудно но съм ги изричал само на 1 от гаджетата който съм имал!Само нея обичах истински..за жалост
eми аз на моя отначалото още му казах ,че ще му кажа обичам те когато наистина го мисля..тои ми казваше по скайп най-често обичам те аз пращах сърца и целувки ии ето сега сме заедно от 6 месеца и няколко дена и ммога да кажа,че наистина го обичам : )Първоначално написано от FeelMyPain
Я го казвам на жената, когато ми напраи гаден номер с нотка сарказъм.
То тва "обичам те" е голямо клише, тва за кофата за боклук става. В днешно време любовта трябва да се покаже, с един хубав здрав.. секс..
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Ако я обичам то лесно![]()
Също толкова лесно казвам - Лапни ми го така че сами си правете сметка
Но всичко това с голямо чувство го изричам![]()
Станислава
Обичам те за мен не са думи, а действия. Всеки може да каже обичам те. Аз лично не бързам с тези думи. Предпочитам първо да ги докажа. Да заслужа любовта на момичето и след това, когато съм уверен, че няма да я излъжа да ги изрека с цлята нежност, която мога да вложа в мига.
това е може би думата , която супер трудно я казвам .. трябва да съм милион процента сигурна , че думата няма да е само дума ами наистина чувство и изобщо да е вярно .. за мен да обичаш някого е да си способен на хиляди компромиси и саможертви .. най-много да съм казала на 4-5 човека,че ги обичам (и то само на приятели)
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Само на гаджето и най-добрата ми приятелка ми е лесно да им го кажа.![]()
Прочетете първия ред от подписа ми за повече инфо![]()
Адски ми е трудно..страхът да не те отхвърли..страхът да не те излъже...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
само на един човек съм го казвала, демек ужасно трудно я изричам
Много лесно казвам обичам теако са миннали 15 минути от както съм гадже с няква и и казвам обичам те.Нищо,че не ме ебе за нея
![]()
Само когато наистина го чувствам.. а бе трудно го казвам![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
само когато съм сигурна че са сериозни нещата и когато го чуствам разбира се:P
![]()
едно обичам те за някой е всичко и топли сърцето му ,за мен обичам те значи много но не е всичко,за някои хора тая думичка е като здравей ...различни типажи
love is gone!
Амии доста се позанимавах преди да се сетя, че това са правилните думи...около...година![]()
пссст..
Трудно се изказват ако го казваш искренно и от сърце..а ако няма чувства думите губят смисъл !![]()
Казват се лесно,доказват се трудно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
за човек от другия пол... казвала съм го само на един.. и от както се разочаровах.. ще го казвам още по-трудно...
Don`t let them say you aint beautiful..
They can all get fucked, just stay true to you.. !
Първоначално написано от UNITED
![]()
демек няма да доживеем на този свят да се роди едно свястно момче
и аз много трудно го казвам-само на едно момче и на най-добрата ми приятелка
казвам го,без да го чувствам,сигурно за това ми е лесно![]()
Не