- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че го харесвам?помощ
Харесвам едно момче но незнам как да му кажавсеки път като кажа на някое момче че го хоресвам то ме отхвърля.
Всеки път като ме види и ми казва здравей,намига ми или други такива работи.Помогнете ми вие имате повече опит с момчетата.Благодаря ви предварително.
t.1
hottie
И какво по случая реши,че трябва да пуснеш тема във Козметика и Диети![]()
To infinity and beyond.
Еми спри се при него някой път и му искай скайп,телефон нещо от сортаПървоначално написано от mdworld
После си пишете/говорете и му намекни нещо за излизане,и излезте само двамата,така ще си поговорите и ще му кажеш,че си падаш по него :] А пък и той ако те харесва,мисля че ще направи 1вата крачка (но не при всички момчета е така
)
Хайде,давай смело напредНали трябва да сме независими жени!
ПП: Друг път гледай по-внимателно къде си пускаш темите![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Разбрахме де.Един път е достатъчно.
Не се давай така.Изчакай той да е първи.
Отиди на козметик тя ще ти каже хе хе
май наистина темата не е за тук![]()
раздел любов или училище и приятели
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Подиграват се с теб.ЗАщо ги поздравяваш първа?достойнство нямаш ли си?
Руса кукличка
понеже темата е в " Козметика и Диети " ще ти кажа да използваш козметични продукти за да го свалишсъжелявам ако не ме разбрахте
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
По-елементарно не можеш ли да се изразиш?Първоначално написано от Biskfitka
Аз ли?Първоначално написано от DonnerWetter
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Оле, ами просто му го кажи и толкова... като те отхвърли не е единственият на света ..
И аз бях в такава ситуация преди половин година г/д и не знаех какво да направя. Ама наистина като чета все едно аз съм писала темата! И накрая, понеже аз си мислех да му поискам скайп примерно, ама реших че като съм момиче той трябва да ми иска и не направих нищо. И след време бях загубила всякакви надежди и чувства към него, го срещам пак и осъзнавам как той ме изпива с поглед и как ме "сканира" едва ли не. После си помислих и предположих че не съм му била безразлична,ама като съм се държала така той си е помислил че няма шанс или нещо такова. Страхливи са момчетата понякога, така че поискай му скайп примерно или нещо такова за да не стане като при мен. УСПЕХ!Първоначално написано от mdworld
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5