- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя за да бъда харесвана?
Не е нъжно да бъдеш нещо различно от самата себе си,за да бъдеш харесвана.Но във всеки случай не може всички да те харесват![]()
![]()
Бе вие съвсем целенасочено ли изпростявате?
Авторката - като начало започни да се изразяваш ясно. След това разбери какво искаш. Другото ще дойде от самосебе си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За да те харесват не трява да бъеш себе си![]()
Жалко но истина.
Трябва да те харесват другите.
Сега идва най важната част, реши дали ще ставаш лицемер двуличница и лигава пуутка.
Аз не съм нито едно от трите и за това нямам статута на готин пич![]()
Също е готино да пиеш и пушеш (колкото по-редовно,толкова по готино)
По форумите всчки викат че важно да си себе си ама нали знаеш че тва са глупости.
Може да не си негов тип. Оттам натаък си безсилна. Някой кат не те иска, нищо не можеш да направиш.Първоначално написано от vesSynkaa
Класическо мнение на комплексиран млад тийн. Съвсем честно ще ти кажа - направи услуга на всички ни и спри да пишеш тук. Излез малко навън, запознавай се с хората и ще се увериш че те не са толкова зли и страшни, колкото ги изкарвашПървоначално написано от 53downfall
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
:PПросто бъди себе си не е нужно да преиграваш ще си проличи
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Откажи се. Щом толква време не е стано, сега едва ли ще стане. Намери си друго момче.
Ако не те харесва - няма как да стане.
Stay up all night with the stars *
Ами точно това си е истината.Именно тия дето искат да привлечат внимание почват да пият и пушат,защото е "готино",и пропадат доста.И точно тия са 2 трети от бг тийновете.Май някой друг не е запознат с истинския свят.....Първоначално написано от valdesbg
![]()
Бъди естествена...ако някой те харесаха,ще е заради това което си,а не заради това,на което се правиш
Може да звучи изтъркано, но най-важното е ти да се харесваш, когато това стане ще придобиеш и самочувствие, а то прави чудеса (не само в отношенията с момчетата, но и с всички около теб) Освен това любовта не се състои в това да се вторачиш в един човек, а в това да гледате в една и съща посока. Не си заслужава да се променяш, заради друг, защото единственият човек, с когото ще прекараш целия си живот си самата тиНасочи вниманието си към нещо друго, а любовта все някога ще дойде
![]()
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
Бъди себе си! Това е най-важното нещо, когато искаш да се харесаш на някого..
Но ако той не изпитва нищо различно от приятелски чувства в един момент трябва да се откажеш и да продължиш напред..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Ако още някъде във форума прочета "Бъди себе си"ще повърна,чесно.
Не моа да разбера малоумни ли сте или се опитвате да сте оригинални![]()
Така по темата ето няколко линка които може да са ти полезни
http://www.damski-klub.info/index.ph...283&Itemid=216
http://www.belschool.net/files/kakda...estvoto/1.html
http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=28260
Надявам се да съм ти била полезна![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
и аз кат теб..Първоначално написано от love_enrique
![]()
Аз ако съм на твое място първо ще се науча да пиша и да се изказвам правилно , а конкретно по темата бъди себе си![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Поддържаш ли хигиена![]()
![]()
![]()
За мен винаги е било важно да си естествен/а .. ( няма значение момче или момиче )
Ако не те харесва такава каквато си,не е за теб..
Тъпо е да играеш роля само за да му се харесаш..рано или късно ще разбере и тогава няма да те уважава и като човек,може би...
подкрепям мнението тиПървоначално написано от cwe7ka
успех на авторката
![]()
е как ще стане таа хубава работа? няма шанс![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
щом 2 години и още те има само за приятелка,камо ли ще те хапеса в бъдеще като нещо повече...продължи нататък и намери момче,при което симпатиите ще са налице и от 2те страни и си запази приятелството с въпросното момче![]()
След като не те е харесал 2 години и да правиш тройно салто с винт покрай него...пак отношението му няма да се промени от "приятелско".
Бъди себе си.
И второ неможеш да накараш на сила някой да те хареса.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!