- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- няква депресия ме е обвзела..
Здравейте.
Започвам да се побърквам. Навсякъде положението е трагично!
У дома – нашите само се карат и започва да ми писва..Изобщо нямам желание да се прибирам в нас.. толкова са ми неприятни караниците им.
Преди 2 седмици приятеля ми скъса с мен, аз супер много държах на него. Той тръгна с друго момиче и често ми се налага да ги виждам заедно.. Ужасно тежко ми е.
И за капак тъпия 14 Февруари наближава.. всички ще са тооооолкова заблудено влюбени, че чак са ми противни. Гадното е, че аз ще бъда сам-самичка тогава. Всички приятели от компанията ми са с гаджета и ще си го празнуват, само една приятелка не е , но тя ще бъде на купон у едно момче, у което не съм поканена заради бившия ми. Надеждата ми беше, че ще изляза с нея на дискотека или нещо подобно, но уви.Тя беше единственото ми спасение, а сегаа.. ще тъпея из нас. Пък и тази седмица ще се побъркам в даскало – всички ще мрънкат какво да купуват на гаджетата си и .. следващата седмица пък какво са им подарили. Прекалено много ме натоварват ;(
Все търся нови запознанства, защото имам нужда и все не намирам. Наистина искам сериозен приятел, но явно ще го срещна по-късно ..
Ох, направо ме е обзела депресията..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Човек не трябва да обръща внимание на тези неща.
С родителите си можеш да говориш....
Пък 14 февруари не е някаква супер важна дата.
Ми излизаш и си правиш сама кефа като никои не иска.Пък можеш и да запознаеш,току виж и ти си намерила самотен гълъб в този ден. Много се вгълбяваш в нещата и боли след това много.Запиши се на някакъв спорт или каквото искаш да направиш.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Единствното от което имаш нужда е...(hug)
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Оф,можех да ти помогна да излезнем двете да се напием,че и моите приятелки за една седмица всичките си хванаха гаджета.
И аз май няма да има с кого да празнувам.
Обаче тая твоята приятелка,защо не вземе да откаже купона,и да излезе с теб?Там сигорно всички ще са с гаджета,тя кво ще им свети там или?
Вземи да я помолиш по-настойчиво да излезне с теб.
Ееее какво толкова...напии се самичкасмешно звучи..но съм го правила.. и не е зле.. хаха
На колко си,че толкова се нервираш за бившия.. ? =)
няма кво да се нервиш-> Next please {:
Обаче тая твоята приятелка,защо не вземе да откаже купона,а да излезе сама?Там сигорно всички ще са с гадйета,тя кво ще им свети там или?
Вземи да я помолиш по-настойчиво да излезне с теб.
Откога себичността е на мода?
Това елементарно изказване няма да го коментирам. По добре удари една.Единствното от което имаш нужда е...(hug)
Превърти и остави всичко на течението....аз така правяДейсттва
ЕхоооооПървоначално написано от w0sh
Редактора
Застреляй се!
С удоволствие,ама съм в сесия.
Пък после ми говорят за депресия. Да се пробват хората да учат нон стоп 20 дни...
Излизам от нас само за кафе/бира.
Първоначално написано от w0sh
Стига се самосъжелява в чуждите теми.
Нямам приятели, които да ме изслушват. освен това страдам от комплекси и искам да привлека внимание към себе си.
Аве ей, звезда, ходи си учиш там и стига си спамил темите на хората. Да не говорим, че си забавен колкото кутия от обувки.Първоначално написано от w0sh
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Първоначално написано от w0sh
Тва за вниманието отдавна сме го разбрали.![]()
Благодаря за комплимента.Първоначално написано от Prestigi0
Тегли му майните на 14 февруари.Тоя ден не трябва да е повод за квото и да било сдухване.Тва си е ден като ден.Дали ще е 14-16-28 е все тая. Живей си младините с кеф и не се сдухвай заради тва че са те зарязали или такива др работи, в живота има толкова хубави неща :P
Е че как няма с кого...? Ти нямаше ли сериозен приятел,с който живеехте заедно?Първоначално написано от hooliganka89
Сори за любопитството,ама се учудих...знам че е прекалено лично,ако искаш не отговаряй : )))
По темата:14-ти не е толкова важна дата...НАИСТИНА : )