Здравейте.

Започвам да се побърквам. Навсякъде положението е трагично!
У дома – нашите само се карат и започва да ми писва..Изобщо нямам желание да се прибирам в нас.. толкова са ми неприятни караниците им.
Преди 2 седмици приятеля ми скъса с мен, аз супер много държах на него. Той тръгна с друго момиче и често ми се налага да ги виждам заедно.. Ужасно тежко ми е.
И за капак тъпия 14 Февруари наближава.. всички ще са тооооолкова заблудено влюбени, че чак са ми противни. Гадното е, че аз ще бъда сам-самичка тогава. Всички приятели от компанията ми са с гаджета и ще си го празнуват, само една приятелка не е , но тя ще бъде на купон у едно момче, у което не съм поканена заради бившия ми. Надеждата ми беше, че ще изляза с нея на дискотека или нещо подобно, но уви.Тя беше единственото ми спасение, а сегаа.. ще тъпея из нас. Пък и тази седмица ще се побъркам в даскало – всички ще мрънкат какво да купуват на гаджетата си и .. следващата седмица пък какво са им подарили. Прекалено много ме натоварват ;(

Все търся нови запознанства, защото имам нужда и все не намирам. Наистина искам сериозен приятел, но явно ще го срещна по-късно ..

Ох, направо ме е обзела депресията..