- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми предпочита свирки пред секс
Ако наистина повече от месец не сте правили секс има някакъв проблем. Трябва да се разберете.![]()
говори с нея,ако мислиш че има нещо нередно.
Руса кукличка
+++2Първоначално написано от Alexandra93
(sun)~{}*
И какво се оплакваш... да не да е лошо?![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ili e bolest... ili teb ne te biva mnogo mnogo. Zaduljitelno govorete![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Това я влече явно и харесва да ти доставя удоволствие по този начин![]()
И аз мисля, че или е болест, или й е много гадно като правите секс
Е каква болест може да е това....че харесва свирките пред секса.....що говорите глупости за болести и така нататъкПървоначално написано от aaasdfghjklll
![]()
Да ти кажа, аз правя само свирки, за да замажа положението, когато не искам конкретно този чомек да ме е**![]()
или не и харесва секса с теб или просто не е егоистка и иска да ти доставя удоволствие ...ама това е ако се случи 2-3 пъти ...а ако винаги иска само свирки да ти прави значи си просто кръгла нула в леглото ...нищо лично
Тя и бившата така един ден вика "Обожавам да ти правя свирки" и няколко дни по-късно се оказа , че не само на мен обожава да свири![]()
Секса, който искаме не го получаваме.Секса, който получаваме не го искаме..![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Абе човек, ти още ли не си приказвал с нея или разчиташ само на нашите мнения. Ние едва ли можем да ти помогнем
Значи си имате някакъв проблем в леглотоОпитайте нещо ново-като например 3ка с някое друго момиче
Успех
Усмихни се
Може да я е страх от секса... и за това да предпочита по лекия вариант... свирката... ако пък не е девствена значи или наистина имаш проблемче или има няккава причина по която трябва да седнете и да поговорите ако не искаш цял живот да си живееш на свирчици...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Izvinqvam se, che nevi pisah da vi kaja otgovor no bqh malko v komandirovka... tuk e taka... Pogovorih s neq i neshtata se opraviha kaza mi, che mislela che na men poveche mi haresva i t.n. pogovorihme dosta i neshtata se razqsniha, sega sme dobreblagodarq na vsichki za syvetite
i komentarite pomognahte mi
Ako Imate pyt kym Atina obadete se da pocherpa
![]()
Няма смисъл да пиша,радвам се,че сте се разбрали!Първоначално написано от Picture
моя с голям зор ме накара да му правя свирки и му правя точно по 1 минута преди да правим секс иначе не![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
всяко момиче обича да прави свирки,дори и да отрича,може просто да не и харесва как я чукаш,затова ти духа.Но ако е девствена ти най-вероятно не знаеш как да я предразположиш![]()
Може да е в цикалили да и има нещо там долу за което неиска да ти каже за сега
![]()
или да и има нещо там долу за което неиска да ти каже за сега Smile
некоя голяма краставица![]()
![]()
![]()
![]()
ем казваш и че не са ти достатъчни свирките и че искаш секс и тва е рако неще бий и шута![]()
![]()
пич без да се обиждаш ама сигурно не я задоволяваш в леглото и мацката иска да ти достави удоволствие без да се налага да и е кофти. Пък радвай се може после свирка да не видиш.
Гаджето ти е мъж беееее..Мали когат заспиш ще те пръсне леле....Като извади 20 см палка и ще се хванеш в чудо..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-