- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да правя
Здравейте! Има едно момче с което сме приятели от много време, доста години вече. От скоро той се държи различно показва, че го привличам сексоално държи се мило... Но другото е че и аз изпитвам чувства към него. Страхме е да му призная, защото не искам да го губя дори и само като приятел. Как да се държа?Много съм объркана
казвай му всичко ... какво чакаш ? като си хване някоя да плачеш вкъщи сама ? най-гадно се чувстваш когато тайш нещо в себе си ! просто отиваш и му казваш, ако подтискаш чувствата си и ти ще почнеш да се държиш различно и рано или късно ще се дистанцирате един от друг . това е МОЕТО мнение естествено
просто се чудя дали не го привличам само сексоално, защото постоянно ми прави намеци.... Затова не съм му казала нищо
Офф..ми кажи му бе , пък квото стане.Ние не можеш да отгатнем дали има чувства към теб или му се е дое*ало,просто поговори с него и си изяснете ситуацията.![]()
давай смело можеш повече да спечелиш отколкото да загубиш и мамка му не се ли научихте да усещате нещата кога някой ви харесва и т.н...
Просто му кажи, нищо не губиш.Ако му кажеш има възможност да ти откаже, но ако не му кажеш така и така е равностойно на това да ти е отказъл.Пък за секс да не става дума.Ако спиш с него преди да сте заедно забрави, че ще има повече интерес към теб за връзка.
![]()
+1Първоначално написано от buffalo88
научи се първо как се пише, а после практикувай...![]()
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
кажи му . . .
Първоначално написано от FeelMe
Няма да правиш секс,докато не станеш,като нас безгрешна!
Всичко е добре,когато свършва добре!
Аз никога не съм подкрепяла подебен тип отношения...
Ако сте приятели отдавна т.е. сте добри приятели, по-добре не му казвай...
Ако не - може и да излезе нещо хубаво![]()
В крайна сметка, какво излиза че не може да има приятелство между мъж и жена без някой да има сексуално влечение към другия![]()
Come out, come out wherever you are...