.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен

Cect T32 Wifi Windows Mobile 6.0 PDA Cell Phone Unlocked WM6

от каде мога да си купя този гсм Cect T32 Wifi Windows Mobile 6.0 PDA Cell Phone Unlocked WM6.0 искам да знам дали има wifi и 3g

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Има ги и двете...Можеш само Online да го купиш

Супер фен
    мерси ще ми дадеш ли линк от каде да си го купя и за цената горе долу колко е

Супер фен
    ако може дайте ми някой български сайт

Аз поне не успях да намеря български сайт. Нищо. Ти може да си го поръчаш и от друга страна. Телефона на майка ми дойде от Китай за 3 седмици някъде... или 2 бяха... няма значение, не повече от 15-20 лв трябва да ти излезе доставката.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Аз поне не успях да намеря български сайт. Нищо. Ти може да си го поръчаш и от друга страна. Телефона на майка ми дойде от Китай за 3 седмици някъде... или 2 бяха... няма значение, не повече от 15-20 лв трябва да ти излезе доставката.
    а ще ми кажеш ли колко долара струва

Супер фен
    metal ще ми кажеш ли от каде да си го купя

Ами значи двата, които намерих са за ?308,27 и $259.99. Първия го нямаше в наличност. За втория не прочетох някъде такова нещо.
    Ето ти втория http://www.banggood.com/Wholesale-Ce...-0-p-1588.html Ако намера още ще свиркам.

Супер фен
    да и аз тоя го гледам но дали ще мога да го донесът до българия и да попитам по кво го пращат по пощата ли и ли по куриер някъв ? незнам щот до ся не ми се е налагало да поръчвам от друга страна

Ау недей бърка името на България де!!!
    Ми трябва да пише като го добавиш в кошницата си и след това гледаш подробностите.. Такива неща помня.

По пощата. На майка го пратиха с FedEx

Супер фен
    е бърка се името като се бърза и тва по карта ли се пращат парите как става

Град
    Инкогнито
    Съветвам те вместо да дадеш толкова пари за копие на Iphone по-добре си вземи Нокиа 5800, 600лв е.

Да спомена митото, което плащаш, ако идва от държава извън Европа. А иначе за цената..би трябвало да е с наложен платеж.
    Аз също съветвам да си купиш телефон от България. Толкава пари за доставката бих дала за моя покупка, ако Том Ханкс дойде на крака да ми я донесе.
    *Това с 10-15лв е моя издънка. Зависи от къде идва. На нас явно е било 60лв.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Съветвам те вместо да дадеш толкова пари за копие на Iphone по-добре си вземи Нокиа 5800, 600лв е.
    я кажи по някой не бг сайт дали има за 200$ такъв че ако има ще си зимам такъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си