- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Cect T32 Wifi Windows Mobile 6.0 PDA Cell Phone Unlocked WM6
от каде мога да си купя този гсм Cect T32 Wifi Windows Mobile 6.0 PDA Cell Phone Unlocked WM6.0 искам да знам дали има wifi и 3g
Има ги и двете...Можеш само Online да го купиш
мерси ще ми дадеш ли линк от каде да си го купя и за цената горе долу колко е
ако може дайте ми някой български сайт
Аз поне не успях да намеря български сайт. Нищо. Ти може да си го поръчаш и от друга страна. Телефона на майка ми дойде от Китай за 3 седмици някъде... или 2 бяха... няма значение, не повече от 15-20 лв трябва да ти излезе доставката.![]()
а ще ми кажеш ли колко долара струваПървоначално написано от m3talmania
metal ще ми кажеш ли от каде да си го купя
Ами значи двата, които намерих са за ?308,27 и $259.99. Първия го нямаше в наличност. За втория не прочетох някъде такова нещо.
Ето ти втория http://www.banggood.com/Wholesale-Ce...-0-p-1588.html Ако намера още ще свиркам.
да и аз тоя го гледам но дали ще мога да го донесът до българия и да попитам по кво го пращат по пощата ли и ли по куриер някъв ? незнам щот до ся не ми се е налагало да поръчвам от друга страна
Ау недей бърка името на България де!!!
Ми трябва да пише като го добавиш в кошницата си и след това гледаш подробностите.. Такива неща помня.
По пощата. На майка го пратиха с FedEx![]()
е бърка се името като се бърза и тва по карта ли се пращат парите как става
Съветвам те вместо да дадеш толкова пари за копие на Iphone по-добре си вземи Нокиа 5800, 600лв е.
Да спомена митото, което плащаш, ако идва от държава извън Европа. А иначе за цената..би трябвало да е с наложен платеж.
Аз също съветвам да си купиш телефон от България. Толкава пари за доставката бих дала за моя покупка, ако Том Ханкс дойде на крака да ми я донесе.
*Това с 10-15лв е моя издънка. Зависи от къде идва. На нас явно е било 60лв.![]()
я кажи по някой не бг сайт дали има за 200$ такъв че ако има ще си зимам такъвПървоначално написано от Jesus