.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Забременяване след Ескапел?

Ох хора случи се и на нас.. наложи ми се да пия ескапел (точно на 11-тия час от ''инцидента'') та имам няколко въпроса... изчетох упътването.. но се питам нещо... значи.. цъкъла ми свърши на 27 януари по график трябва да ми дойде на 22 февруари (ся сигурно ще има изменения но се пак..) не съм много сигурна кога точно ми е овулацията, но трябва ли да се притеснявам ако е тези дни...
    А и кога да правя теста

Малки сме за бебе Искам презервативи, които не се късат

Ако някой е пил ескапел, може да разкаже как е минало,странични ефекти, нещо...

т.7 от правилника
    Moderated by slun4ice

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    иффф прочети листовката и тогава пиши тема

Ще ти се омота цикъла.. ще ти израснат косми по гърба.. и има вероятност да ти израсне пенис..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Златооо аз съм пила ескапел и ще ти разкажа как беше при мен
    нямам странични ефекти .. идва си ми норомално , нито съм забременяла нито нищо
    тестче за бременост можеш да направиш след 1 седмица и отчита правилно

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И аз бях адски притеснена, когато пих това нещо.
    Направо си умирах от страх, че хормоните ми ще се побъркат, че ще ме боли, няма да ми дойде и кво ли не.

Нямаше нищо такова.
    На 24-тия час г/д чувствах напрежение в гърдите, което е нормално. И това беше всичко при мен.
    Нито ми се промени цикълът, нито забременях, нито ми идваше много силно на следващия път, нищо.

Пожелавам ти и на теб нищо лошо да не ти се случи.
    И следващия път по внимателно, че с тия хапченца шега не бива.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

п.с. ако имаш други въпроси пиши на лс

само за теста за бременост никои нищо не каза,кога да го направя..след колко време ?

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    тестче за бременост можеш да направиш след 1 седмица и отчита правилно
    аз съм казала просто не си погледнала както трябва какво става странични ефекти??

Не се шашкай. Нищо няма да стане.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    теста се прави 2 седмици след рискожия полож контакт(т.е 13-14 дена след това)

Град
    Roma, Italia
    Има вероятност да ти дойде ей така по между другото (няколко дни след като си го изпила) и ще ти дойде,когато трябва (ти каза 22.02) и всичко ще е ок.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Пила сам веднъж,от него ми доиде по рано но нямаше проблем сичко си беше наред

dano da doide po rano.. da se uspokoim 4e sym mlaka za bebe

КАТ СИ МАЛКА ЩО ХОДИШ ДА СЕ ЕБЕШ

18 god ne e malko za sex... no ne moga da si pozvolq da izdyrjam dete...

ako obi4a6 nedei da sydi6 horata kolkoto da si napi6e6 mneieto...

hottie
    Guest
    За зтраничните ефекти ти пожелавам да нямаш, но хормоните може да ти се объркат. Иначе си направи тест задължително, защото някои жени забременяват въпреки това. Успех !

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    18 god ne e malko za sex... no ne moga da si pozvolq da izdyrjam dete...

ako obi4a6 nedei da sydi6 horata kolkoto da si napi6e6 mneieto...
    уфф бъдете по-внимателни кво да ти кажа.Не знаех ,че си на 18...пък и съм в цикъл и съм мн мн изнервена и вече незнам на кой да си го изкарам,Бай бай

В петък си направих тест -беше отрицателен, дано да е верен...
    след 1-2 седмици пак ще направя..
    Споделяйте опит с Ескалеп, че съм много притеснена

На 22.01 ми дойде и на мен и след няколко дни ми се наложи да пия хапчето. Нямаше странични ефекти, но не знам как ми се е отразило на цикъла сега и аз чакам като тебе; направих си тест след 1 седмица беше отрицателен и ще си правя след закъснението на цикъла... Ние очевидно сме в едно и също положение... Успех ! Стискам палци и на двете

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Интересни хора.. как може да я питате дали има странични ефекти, след като го е пила преди няколко дни?!?!??!?!??!?! Да не мислите, че като го изпие след един час вече ще е станало ясно?! ............................. Направо ми стана лошо като прочетох...... При мен се появиха след повече от половин година... И не са безобидни. Авторке, ако имаш желание, пиши ми на ЛС ..........
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    И аз пих. На 29-ти януари. Трябваше да ми дойде на 7-8-9 февруари и точно тия дни ми дойде.

Супер фен
    + Това, попринцип ако е станало нещо, след приема на хапчето менструацията се предизвиква 1-2-3 дена след това, ако не е станало, а едва ли не е изпито просто за всеки случай, както при мен, например, си идва по график.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Няма, вика, странични ефекти! А бе, вие какво си мислите, че това е нещо дето можете да си го пиете като аспирин ли? И това, че не са ти излезли пъпки или повръщане не значи, че няма странични ефекти! Не е нужно да си много вещ по биология за да се замислиш какво трябва да причини на организма едно такова хапче за да те предпази от нежелани последствия. Просто последствията може да не ги усетиш сега, но след време...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

не мог ада ви разбера защо съдите че го пием тва хапче като бонбонки.. за да съм го пила има защо, няма да без причина
    със сигурност не съм го искала

хора .. дойде ми на 23(както нормално) разчитам 4е сико е ок.. според вас има ли нужда да правя тест като ми мине... ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си