- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяване след Ескапел?
Ох хора случи се и на нас.. наложи ми се да пия ескапел (точно на 11-тия час от ''инцидента'') та имам няколко въпроса... изчетох упътването.. но се питам нещо... значи.. цъкъла ми свърши на 27 януари по график трябва да ми дойде на 22 февруари (ся сигурно ще има изменения но се пак..) не съм много сигурна кога точно ми е овулацията, но трябва ли да се притеснявам ако е тези дни...
А и кога да правя теста
Малки сме за бебеИскам презервативи, които не се късат
Ако някой е пил ескапел, може да разкаже как е минало,странични ефекти, нещо...
т.7 от правилника
Moderated by slun4ice
иффф прочети листовката и тогава пиши тема![]()
Ще ти се омота цикъла.. ще ти израснат косми по гърба.. и има вероятност да ти израсне пенис..
Златооо аз съм пила ескапел и ще ти разкажа как беше при мен
нямам странични ефекти ..идва си ми норомално , нито съм забременяла нито нищо
тестче за бременост можеш да направиш след 1 седмица и отчита правилно![]()
И аз бях адски притеснена, когато пих това нещо.
Направо си умирах от страх, че хормоните ми ще се побъркат, че ще ме боли, няма да ми дойде и кво ли не.
Нямаше нищо такова.
На 24-тия час г/д чувствах напрежение в гърдите, което е нормално. И това беше всичко при мен.
Нито ми се промени цикълът, нито забременях, нито ми идваше много силно на следващия път, нищо.
Пожелавам ти и на теб нищо лошо да не ти се случи.
И следващия път по внимателно, че с тия хапченца шега не бива.
аз съм казала просто не си погледнала както трябва какво става странични ефекти??Първоначално написано от Rofl4e
Не се шашкай. Нищо няма да стане.
теста се прави 2 седмици след рискожия полож контакт(т.е 13-14 дена след това)
Има вероятност да ти дойде ей така по между другото (няколко дни след като си го изпила) и ще ти дойде,когато трябва (ти каза 22.02) и всичко ще е ок.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Пила сам веднъж,от него ми доиде по рано но нямаше проблем сичко си беше наред![]()
КАТ СИ МАЛКА ЩО ХОДИШ ДА СЕ ЕБЕШ
За зтраничните ефекти ти пожелавам да нямаш, но хормоните може да ти се объркат. Иначе си направи тест задължително, защото някои жени забременяват въпреки това. Успех !
уфф бъдете по-внимателни кво да ти кажа.Не знаех ,че си на 18...пък и съм в цикъл и съм мн мн изнервена и вече незнам на кой да си го изкарам,Бай байПървоначално написано от pitan4icata
![]()
На 22.01 ми дойде и на мен и след няколко дни ми се наложи да пия хапчето. Нямаше странични ефекти, но не знам как ми се е отразило на цикъла сега и аз чакам като тебе; направих си тест след 1 седмица беше отрицателен и ще си правя след закъснението на цикъла... Ние очевидно сме в едно и също положение... Успех ! Стискам палци и на двете![]()
Интересни хора.. как може да я питате дали има странични ефекти, след като го е пила преди няколко дни?!?!??!?!??!?! Да не мислите, че като го изпие след един час вече ще е станало ясно?! ............................. Направо ми стана лошо като прочетох...... При мен се появиха след повече от половин година... И не са безобидни. Авторке, ако имаш желание, пиши ми на ЛС ..........
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И аз пих. На 29-ти януари. Трябваше да ми дойде на 7-8-9 февруари и точно тия дни ми дойде.
+ Това, попринцип ако е станало нещо, след приема на хапчето менструацията се предизвиква 1-2-3 дена след това, ако не е станало, а едва ли не е изпито просто за всеки случай, както при мен, например, си идва по график.
Няма, вика, странични ефекти! А бе, вие какво си мислите, че това е нещо дето можете да си го пиете като аспирин ли? И това, че не са ти излезли пъпки или повръщане не значи, че няма странични ефекти! Не е нужно да си много вещ по биология за да се замислиш какво трябва да причини на организма едно такова хапче за да те предпази от нежелани последствия. Просто последствията може да не ги усетиш сега, но след време...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!