- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мода 2009 !!!
Знам че има вече много такива теми, но аз ще ви напиша нещо по-различно.Всеки месец аз чета списания и ето какво открих което може да ви е полезно
Модни тенденции 2009 пролет/лято :
1.Като цвят определено се е наложило жълтото
![]()
2. Неправолинейното
3. Завоалираното
4.Мимикрията
или
Изобщо телесните цветове и
техните нюанси
Постарах се, а информацията взех от списание ROUGE
ДАНО ДА ВИ Е ХАРЕСАЛО, СПОДЕЛЕТЕ КАКВО МИСЛТЕ ИЛИ КАКВО ИМАТЕ ДА ДОБАВИТЕ!
какво мислим ли? Мисля,че има още една тема на тази или следващата страница,в която за жълтото е казано има и други линкове към сайтове за модата през 2009 и не беше нужно да пълниш форума с още една еднаква тема а само да си сложиш коментарчето в другата!Хора ВИЕ слепи ли сте???И какво му е различното на това коети си написала???
На мен пък ми харесва и няма нужда да оплювате момичето!Знаеш ли аз какво мисля sweetsunshine,че в другите такива теми 90% от мненият са "имам собствен стил,неследвам модата...".Затова нека тази тема е ползвана по предназначение,поне една от три да ползваме САМО за модатата,а не за безсмислени мнения.Нищо лично,но всеки 2ри гледа да напише някое тъпо мненийце.
А сега по темата,че малко се отклоних:
И аз разбрах,че жълтото ще е на мода в цвят "мимоза" хахах.Също и в други теми писах,че май ще има някакви мотиви с пеперуди,но според мен няма много да се задържат...знам ли.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ще потърся, гледах някъде и за мъже, ама не беше нищо особеноПървоначално написано от Jesus
![]()
ЗА МЪЖЕ
1.Мъжки деклотета
2.Къси панталони
3. А като цвят бежовото и неговите нюанси
Само това намерих, ако намеря още нещо, ще го напиша
М дам,жълтото ще е ядски модерно,аз вече си взех ярко жълто яке,същата чанта,имам ярко жълти дънки и роклички.
еее ти вече си готова беПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
![]()
![]()
Ами аз без да искам,така да се каже станах в крак с мода 2009,просто харесвам жълто![]()
А аз като ги видях тия се шокирах, може би само 2ма дето да не приличаха не хомотаНещо не ме кефи, ще си ходя с някакви дънки и ризки на Мони Петров неми трябват други
![]()
Мерси все пак за инфото![]()
Ако видя някой познат с деколте подобно на мъжа от първата снимка ще припадна.![]()
Ае това жълто не беше ли модерно в началото на 2007? Или началото на 2008 беше... Помна ги онея малките как припкаха с новото ЖЪЛТО панталонче и чантичка, но не помня кога беше.![]()
Като сигнални бяха.![]()
Жълтото в природата значи: Пази се, ОПАСНОСТ!![]()
m3talmania лятото на 2008 беше модерно жълтото,изглежда и сега ще бъде![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
бахти тъпото
не може се обличате както се харесвате и както ви е удобно
та трябва да давате 3 цифрени суми на некой педал...
А нещо за сивото и черното няма ли?Любимите ми цветове!
![]()
Иначе по темата - имам жълта чанта,едни панталонки иии няколко блузки
Just haters make me famous! εĭз
като не те интересува-не пиши!Какъв ти е проблема?Първоначално написано от Darkkiss
жълтото го бива
Руса кукличка
Мен повече ме кефеше да си нося жълтия панталон когато никой нямаше такъв - 2006 май си го купих. Обичам да нося модерни дрехи, но не и модерни цветове, защото по улиците все едно всички са с униформи - както розовото и пепел от рози преди няколко зими . още се изприщвам от цвят "пепел от рози"![]()
А мислите ли, че симпатичните обувчици на ток, отворени отпред, пак ще са на мода ( http://www.obuvki-bg.com/porucka.php?mod=4081 нещо такова имам предвид, въпреки че има и по-хубави)? Тях много ги харесвам. Леле, преди години бяха модерни едни остри, чак завити отпред - като на Малкия МукМного ми бяха грозни, даже някои чак смешни.
Първоначално написано от Lacroix
Тези мъже цепят мрака отвсякъде![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
мдаПървоначално написано от billytalent
бати гейското испълнение...
Ужас. Мразя жълто а и ми седи гадно... май няма да съм в крак с модата![]()
Синьо и сивоОпределено повече ми допадат като цветове
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
На мен ми харесват и мъжките и дамските модели,много са готини,аз лично бих следвала модата тази година![]()
евалата 1 човек понеПървоначално написано от SoFarSoG00d
и аз съм така
Ами винаги има хора,на които не им харесва,Вярно не винаги може да си в крак с модата,ама цветовете са супер свежи и летни.На мене ми е много гадно като видя някое момиче в черно или кафяво,само си затварят младежкото излъчване и чар.
много си праваПървоначално написано от SoFarSoG00d