- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ле-ле майко!
Авторке, още като прочетох уводния ти пост, вече знаех решението на твоя проблем, но за да не кажеш, че не съм вникнал в темата, прочетох всичко до края. И все още знам решението и то е същото като в началото...РЕЖИ! Вярвай ми от тоя храст заек няма да изскочи. Колкото и да го обичаш, не си заслужава!
За да подкрепя тезата си ще ти дам кратка история за пример: имах едно гадже едно време...голямата ми любов, никога не съм бил заслепен повече от жена. Та, аз бях нещо подобно на животното, което ти описа по-горе...ревност, агресия...абе с две думи - грозна гледка. Mина време, тя също ме обичаше, но бавно и сигурно чашата преля, тя ме отряза. Заради мен тръгна по крива пътека (само на инат на мен, но наистина крива пътека). Осъзнавайки грешката си (разбира се късно), аз трябваше да направя някои доста грозни постъпки за да я измъкна от положението на което се беше насадила. Така тези ми постъпки я отдалечиха от мен, от любов отношенията ни еволюираха в омраза. Не съжалявам за постъпките си на края, но вече 7-8 годинки по-късно, не минава ден без да съжаля, че като се срещнем на улицата не се познаваме...
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици