Девойко - вървиш по много тънък лед. Не съм аз човека който ще ти каже какво да направиш. Мога да ти дам няколко обосновани съвета -
Зарежи го. Защо? Защото връзка между двама човека не се гради на базата на подозрения и ултиматуми. Ти не си негова собственост за да ти казва какво да правиш как да се обличаш къде да ходиш и с кого и т.н. Това си е чист тормоз. Не може да ми твърди че те обича и в същото време да ти навлиза в личния живот и да те заставя.
Не се страхувай да прекъснеш връзка с някого - момчетата с лопата да ги ринеш, кой от кой по хубав. Уважавай себе си на първо място. Показвай че си с този човек защото искаш а не защото ти е нужен. Уточни ясни правила и граници и ги спазвай. Така показваш че държиш на себе си. А ако човек държи на себе си и другите ще държат на него. По една или друга причина хората сме такива - копираме отношението към даден човек от самия него.
Забрави ултиматума - ако ме обичаш...еди какво си. Ако обичаш някого няма да поставяш условия за неговото поведение и интереси.
И така. Успех и пиши какво е станало.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House