- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие ревнувате ли ? :)
Днес докато се разхождахме с приятеля ми чух един мъж да крещи по телефона и когато се заслушах той викаше на приятелката си (най-вероятно). Караше й се защото телефона и давал заето ...Това ме шокира. Незнаех ,че има толкова ревниви хора.
Вие ревнувате ли и колко ?![]()
Ревнива съм но не правя никога сцени![]()
А колкото до конкретния случай - може да я е търсел за нещо наистина важно.![]()
Аз не ревнувам!Ревността води до големи драми
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
ООоо знаеш ли на кви сцени съм ставала свидетелка...за 100 пъти по малко нещо...Първоначално написано от TheLastAngel
аз също съм много ревнива, но не ревнувам от такива малки неща...пък и сцени не правя![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Пиятелят ми е сащия винаги ми вика като не си дигам тела или ми дава заето,защото си мисли че сам говорила с някои другмен това мн ме дразни защото по този начин се чувствам като в клетка
Ревнувам, но си мисля, че в границите на нормалното![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Имаше една сентенция, нещо от сорта на "Който не ревнува, не обича" Преди си мислех, че аз никога не бих ревнувала някого, защото ако го обичам истински, бих искала да е щастлив. Ако е по-щастлив с друга, бих го пуснала. Но наскоро започнах да осъзнавам, че съм си мислела така, защото съм сигурна, че приятелят ми няма да ми изневери никого..
Той беше много ревнив.. в началото само ми се обаждаше да ме пита къде съм, с кого, кога ще се прибирам, но след много разговори това премина. Всички мъже се страхуват да не би приятелките им да станат нечии други.. Скоро не съм излизала на кафе с момче, просто защото знам, че ще му стане неприятно..
Ревнувам тихичко и в рамките на допустимото![]()
Бая ревнива съм, ама гледам да си трайкам, за да не го затормоявам. Казвам нещо само уж на бъзик, а всъщност скърцам със зъбки![]()
не знам защо...нооооооо съм мнооого ревнива...даже и най-малкото да е..
И аз съм много ревнива, но никога не го показвам. Ако питаш приятеля ми би ти казал че и грам не го ревнувам. Не го показвам, защото ми се струва грозно, но вътре в мен какво е само аз си знам![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Човешките взаймоотношения са сложно нещо, някой казват "ревнувстта е страх да не загубиш, нещо което не заслужаваш" други казват "няма ли ревност няма любов" и т.н за всеки е индивидуално, неможе да се каже за всички като щяло.
аз съм толерантен с хората, държа се със тях, така както искам и те с мен![]()
абсолютно същата съмПървоначално написано от Bellatrix
и на моменти колкото и да издивявам, преглъщам и ми минава .. не си позволявам да правя сцени, просто няма смисъл
аз съм страшно ревнива,но си контролирам ревността за да е в рамките на нормалното![]()
I can't stop myself from loving you <3
Не ревнувам...
Ревността според мене е изблик на комплекси...![]()
блах ревнувам страшно много![]()
дори стискам зъби и юмруци като видя някоя да се заглежда по него..ааа тая няма да я бъде![]()
иначе за такива дреболии като телефони не вдигам врява..само му казвам да внимава с кой говори![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ревнива съм, затова се радвам, че не ми дават поводи, да го проявявам.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
е не съм толкова крайно, но и аз си ревнувам.... просто той слиза в местната дискотека и се напива там.. е не точно де но пие! мн мн не мисли.... но вече съм по-добре той снощи ми каза в през текст, че знае какво прави и като пие се отпуска, но знае какво прави... и сега всичко е наредвярвам му и това е най-важното
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
и аз съм равнива много и то за жалост,което не е хубаво ,но ме е страх да не изгубя любимия човек![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Оооо и питаш...Дамм много съм ревнива... кофти черта ми е ама... какво да се прави който ме иска ... зъби ще стиска...
![]()
![]()
P.S. И все пак ако ми дава заето няма да му се скарам а просто ще го попитам с кой си е лафил...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мисля, че ревнувам в рамките на допустимото![]()
Първоначално написано от hottie
и не правя сцени