.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    ревнувам адски много и всичко може да ме предизвика да му се нацупя.. добре че поне той ми научи капризите и се старае да не ме кара да се чувствам кофти

избягвам ревноста не обичам да ревнувам който и да било .. понякога е готино да има 1 дозичка ревност.. ,но принципно води до големиии драми

Мега фен Аватара на SunSmile
    Много съм ревнива, направо... ужасно! Обаче когато един човек успее да ми докаже и каже, че няма за какво да ревнувам, не ми дава поводи... и не го ревнувам. Зависи от човека. Понякога мн мога да ревнувам някого, а друг път може да му вярвам и да съм сигурна, че нищо няма да направи където и да е и с когото и да е
    Само че никога не съм правила сцени, скандали... всичко се оправя с разговори!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Ами да понякога ревнувам.

Попринцип съм ревнива.

Адски съм ревнив, до такава степен, че не мога да го контролирам
    school suxxa

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ревнувам тихичко и в рамките на допустимото

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    С приятелят ми сме ужасно ревниви.Даже ми става кофти ако разбера, че е сънувал нещо Ама ни минава.Не правим дълги кавги хаха =)) някой път се е случвало де.Но интересното е, че нито той нито аз поглеждаме друг човек

Град
    некъде из Сливница...
    Ревнувам и то много но гледам да си трайкам и да не го правя на проблем,но само аз си знам на мене какво ми е,а тва "който не ревнува-не обича" има доста истина в него въпреки че всеки човек си е различен и индивидуален сам за себе си но според мен всеки който обича,ревнува дори малко...

Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    И аз съм много ревнива, но никога не го показвам. Ако питаш приятеля ми би ти казал че и грам не го ревнувам. Не го показвам, защото ми се струва грозно, но вътре в мен какво е само аз си знам
    +1

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Да - от всичко и всеки. Лошо, нали ?
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

В границите на нормалното

Да,но не го показвам. Но вътрешно се самоизяждам

Да ...ревнива в границите на нормалното!

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    и аз съм равнива много и то за жалост,което не е хубаво ,но ме е страх да не изгубя любимия човек
    И аз така..В момента има 2 момичета,с които съм скарана,защото му се натискаха пред мен. А за телефона-веднъж приятеля ми приказва 40 мин. по телефона си,а през това време а се опитвах да се свържа с него.. Постоянно ми даваше заето и бях доста ядосана после..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не ревнувам. Имам доверие на човека и смятам за абсолютно задължително да му осигуря лично пространство и време БЕЗ мен. Което води до спокойствие и комфорт в нея. Всичко това води и до изграждане на доверие в мен.

И така :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

e revnuvam da...... ponqkoga ne go pokazvam no mnogo go revnuvam
    ujasno mn go obicham hora...za dve godini s vseki izminal den pove4e i pove4e........! Nai golemiq strah jivota mi e .. tova da ne go zagubq!
    Samo pri misulta 4e nqkoi den moje da ne sme zaedno i se nasulzqvam...

a i naposleduk mnogo se karame....po4va da mi pisva,no go obicham tolkoz mnogo...koga li i na nego shte mu pisne i shte me ostavi...;(

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Да ревнива съм в някои случаи повече в други -по-малко.Но никога не съм тръгвала да правя каквито и да е драми.Предпочитам да си остана сама и да обмисля всичко.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Когато обичаш истински винаги ревнуваш!!!и аз съм ревнива..всеки е ревнив...така мисля,ноо не го показвам много,защото знам от мене си ,че не е мн приятно.И за това скъсаж с бившия си,защото ме ревнуваше адски мн...и ме отблъсна!
    Обичам да те обичам!

Ревнувам. Ама не прекалявам (:
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Много го ревнувам.
    Аз от гащите му го ревнувам, камо ли другото..

+1 i az sum hiper revniva....znam,4e ne e hubavo i ne vodi do ni6to hubavo...mom4eto mi su6to e adksi revniv!!! kvo da se pravi?!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз ревнувам много рядко и за наистина съществени неща.
    По принцип за мен ревността е много болна тема,страхувам се от това нещо,защото е наистина коварно и болесттно състояние.
    И не вярвам много в това,че който не ревнува не обича.

Повече от фен
    Мн съм ревнива и най-гадното е че го показвам
    (sun)~{}*

Аз ревнувам,но се старая да не го показвам..
    always and forever..! ( h )

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не съм ревнив и смятам, че е недопустимо за един мъж да е ревнив. Пък и жена да е, пак е тъпо. Трябва да имаш доверие на човека с който си. Ако му нямаш... защо си с него изобщо?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си