- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие ревнувате ли ? :)
ревнувам адски много и всичко може да ме предизвика да му се нацупя.. добре че поне той ми научи капризите и се старае да не ме кара да се чувствам кофти
избягвам ревностане обичам да ревнувам който и да било .. понякога е готино да има 1 дозичка ревност.. ,но принципно води до големиии драми
![]()
Много съм ревнива, направо... ужасно! Обаче когато един човек успее да ми докаже и каже, че няма за какво да ревнувам, не ми дава поводи... и не го ревнувам. Зависи от човека. Понякога мн мога да ревнувам някого, а друг път може да му вярвам и да съм сигурна, че нищо няма да направи където и да е и с когото и да е
Само че никога не съм правила сцени, скандали... всичко се оправя с разговори!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Попринцип съм ревнива.![]()
![]()
Адски съм ревнив, до такава степен, че не мога да го контролирам![]()
school suxxa
С приятелят ми сме ужасно ревниви.Даже ми става кофти ако разбера, че е сънувал нещо![]()
Ама ни минава.Не правим дълги кавги хаха =)) някой път се е случвало де.Но интересното е, че нито той нито аз поглеждаме друг човек
![]()
Ревнувам и то много но гледам да си трайкам и да не го правя на проблем,но само аз си знам на мене какво ми е,а тва "който не ревнува-не обича" има доста истина в него въпреки че всеки човек си е различен и индивидуален сам за себе си но според мен всеки който обича,ревнува дори малко...![]()
+1Първоначално написано от Lady_AMG
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
В границите на нормалното
И аз така..В момента има 2 момичета,с които съм скарана,защото му се натискаха пред мен.Първоначално написано от galu6a
А за телефона-веднъж приятеля ми приказва 40 мин. по телефона си,а през това време а се опитвах да се свържа с него..
Постоянно ми даваше заето и бях доста ядосана после..
Не ревнувам. Имам доверие на човека и смятам за абсолютно задължително да му осигуря лично пространство и време БЕЗ мен. Което води до спокойствие и комфорт в нея. Всичко това води и до изграждане на доверие в мен.
И така :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
e revnuvam da...... ponqkoga ne go pokazvam no mnogo go revnuvam
ujasno mn go obicham hora...za dve godini s vseki izminal den pove4e i pove4e........! Nai golemiq strah jivota mi e .. tova da ne go zagubq!
Samo pri misulta 4e nqkoi den moje da ne sme zaedno i se nasulzqvam...
a i naposleduk mnogo se karame....po4va da mi pisva,no go obicham tolkoz mnogo...koga li i na nego shte mu pisne i shte me ostavi...;(
Да ревнива съм в някои случаи повече в други -по-малко.Но никога не съм тръгвала да правя каквито и да е драми.Предпочитам да си остана сама и да обмисля всичко.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Когато обичаш истински винаги ревнуваш!!!и аз съм ревнива..всеки е ревнив...така мисля,ноо не го показвам много,защото знам от мене си ,че не е мн приятно.И за това скъсаж с бившия си,защото ме ревнуваше адски мн...и ме отблъсна!
Обичам да те обичам!
Ревнувам. Ама не прекалявам (:
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от ThePainIsReaL
+1 i az sum hiper revniva....znam,4e ne e hubavo i ne vodi do ni6to hubavo...mom4eto mi su6to e adksi revniv!!! kvo da se pravi?!![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Аз ревнувам много рядко и за наистина съществени неща.
По принцип за мен ревността е много болна тема,страхувам се от това нещо,защото е наистина коварно и болесттно състояние.
И не вярвам много в това,че който не ревнува не обича.
Мн съм ревнива и най-гадното е че го показвам![]()
(sun)~{}*
Аз ревнувам,но се старая да не го показвам..![]()
always and forever..! ( h )
Не съм ревнив и смятам, че е недопустимо за един мъж да е ревнив. Пък и жена да е, пак е тъпо. Трябва да имаш доверие на човека с който си. Ако му нямаш... защо си с него изобщо?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test