- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие ревнувате ли ? :)
аз прекалено много,но не се караме защо телефона муе давал заето или пък защо не ми се е обадил,но наистина много ревнувам![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
ревнива да но в повечето пъти го пазя за себе си рядко му казвам че ми е станало неприятно щото не искам да се караме пък ми минава
Ревнива до болка ... Но никога не правя сцени или пък не го показвам. В смисъл винаги в рамките на допустимото.
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Мхм...за жалост съм доста ревнива...обаче пазя всичко за себе си...в повечето случаи никой не разбира,а всъщтност ми иде а убия някой отвътре...
Точно това щях да кажа,че ревността е болестно състояние. Бягайте като кучета от хора, които ви ревнуват, защото нищо добро няма да видитеПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Ами да, но всичко е според зависи и в умерени граници![]()
Не,не ревнувам,защото наистина ме е страх от тая тъпа ревност
Moqta revnost,pred tazi na priqtelq mi e ni6tojna-zatova ne se pritesnqvam... S dve dymi i dvamata sme..![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
не ревнувам
като видя че някой кражи там дето не му е мястото остава без ръце
просто е..
Не съм много ревнива![]()
Да, разбира се. Ревнувам, но всичко си има граници. Пък и аз не го показвам...![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не ревнувам .. не мисля че ще съм със сегашният ми приятелк особено дълго че да се впрягам за глупости.
ами нормално е всеки да ревнува тфа си е тфойто момчее .. как ще го пипа друга.. аз ревнувамм д0статъчноо но не г0 показаваамм ..
![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
po su6tiq na4in sum i azПървоначално написано от Bellatrix
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Ревнувам много,но не правя некви изпълнения
да![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ако ми дават поводи ще ревнувам, разбира се!А ако не, всичко е ОК!![]()
Някога не ревнувах.Обаче със сегашния ми пр-ел сме заедно от 2 год и 2 месеца вече и усещам че ревността ми е станала неизмеримаЗнам,че това понякога убива такива дълги връзки,че си вредя на себе си и нямам причина да ревнувам,защото не ми е давал повод, но просто не мога да го преодолея много е силно това ужасно чувство
![]()
Дразня се дори,когато погледне някое момиче...в мига в който погледне някоя и вече я мразя без дори да ми е направила нещо
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Всичко в границите на нормалното!!!