- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Злоба ?!?
Да.. нали.. адски си забавенДеградирал Озлобен Издухан Пубер!!!
An Evil Man
Искам тройка ДОИП с едно хлебче, моля.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз искам от новият ДОИП с формула за изчистване на петната, цветно пране - 3 бритнита на цената на 2 мадони. ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Щом няма вибриращи пръстени ДОИП никъде не отивам!
С пускането на SMS с тескт "ДОИП!" на кратък номер 1488, Вие имате шанса да спечелите:
- чифт плетени обувки
- тишърт с червен надпис "ДОИП" и лика на Мадона, на гърба
- новия албум на Славка Калчева
- ъндърграунд запис на новия сингъл на Бритни "ДОИП"
- колан на "Гуци"
ГЛАСУВАЙ АЛБЕНА!
Албена на кого ще е кръстена?
На Албена Вулева?
ДОИП!
Grumpy old madman
ЦЪРВУЛИИИИ!![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не се знае. Нека попитаме НЕГО.Първоначално написано от Canis_Dirus
ГЛОБАЛЕ, просветли ни, комуняга такъв!
Албена на хотел Албена в Хисаря![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Злоба в антизлобната тема.![]()
Аз пък исках да прекръстим България на Ставруда, или Марудка.
Ставрудаджия или Ставрудчанин
Марудкачанин или Марудкаджия
Албенец да се наричам първа радост е за мене. Просто се притеснявам, че ако се казва Албена, Албания ще търси авторски права, че й имитираме името.
Grumpy old madman
Това няма да е проблем, тъй като ДОИП ще стане интернационален!
ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!
ДОИП!
Вие не знаете, но г-н Обама всъщност е прикрит ДОИП-ар.
Тайната на ДОИП ще стигне дори в Сибир и Чукотка скоро и тогава наистина няма да има какво да спре...
ДОИП!
Братя ДОИП-ари, Бог е нашият враг. Църквата ни заклейми като антихристи и кечисти, но ние не ще се поддадем на завистта на Всевишния към могъществото на нашия Лидер - най-великият Полубог, виждан от човечеството EVAH!
JHVE Global
DOIP IRAE
DIES DOIP
DOIP TERRA!
ЛИДЕРА ще ни благослови. Не ще има болести, завист, злоба и алчност. Ще има само ДОИП!
ДОИП ще пеят нашите деца!
М О Щ Н О ДОИП! до края на Света!
![]()
![]()
![]()
ебааааааати гаврата...
Ебахте мамата на темата![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ДОИП беше.
![]()
хахаха глупави форумни мишкиЗаврете си го отзад тва ДОИП ! Не виждате ли че сте забавни само и единствено на вас си
Бахти ако разговарям с гуменките си ще се получи по-смислен разговор отколкото с вас... И най-жалкото е, че е пълно с олигофрени като вас навсякъде
![]()
An Evil Man
Първоначално написано от Corporatedesign
![]()