- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Злоба ?!?
Преди беше "куp", сега ДОИП.
Толкова елементарни, че чак отвратителни.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Злобата,завистта и агресивността са типични за нас-спор няма!Това е така,защото има бедни и богати хора.Завиждат по-бедните и си мислят защо и те нямат Мерцедес последен модел (примерно)....Не може всички да сме богати,това също е вярно....Когата човек е агресивен показва безсилие,отчаяние...и т.н...Понеже няма как да покаже,че е зле,го прави по този начин,за да разберат и другите....Дори един човек да не е психолог е възможно да го забележи...И аз се чудя на такива хора,които имат нужда да се заяждат с другите тук,а не отидат да си изкарат излишната енергия във фитнесът или просто да се опитат да разрешат проблемите си.![]()
Нямам обяснение. Хората просто са злобни.![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Как да няма бе?Първоначално написано от Sarityyy
ДОИП за братство и единство!
Да нали... с Fight For Pride особенно сме тръгнали към добреДокъто има лекета, които мислят че насилието и агресията са разрешението на проблема няма да се оправим, а напротив ще вървим на зле! Защото селянията не е по селата! Тя е в кръвта ни / на българите / ! И както днес казах пред 30 човека, ще повторя и тук "Българина е ОЛИГОФРЕН!!!"
An Evil Man
Все още съм с всичкия си и разсъждавам реално. И надявам се скоро да съм извън този кенеф наречен България!!! Преди време се гордях че съм българин, но сега когато базата за сравнение е под всякаква критика, не се чувствам никак горд! След време тук ще останат само пенсионери, националисти и циганори... Защото и трите групи нямат никакво развитие...
An Evil Man
Hava nagila, hava nagila, hava nagila
Ve-nisma-cha, ve-nisma-cha
x2
Hava na-ranana, have na-ranana, hava na-ranana
Ve-nisma-cha, ve-nisma cha
x2
Мощно!![]()
Живеем в 21 век глупаци! Не случайно описват България като тоалетна... Всички виждат колко сме зле, само ние не можем да видим...
An Evil Man
и фешъниПървоначално написано от fashion4etyy
Grumpy old madman
нищо общо.Първоначално написано от Canis_Dirus
и спри да пишеш простотий вече![]()