- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Журито на Music Idol 3
Всякакви очаквания, впечатления и любопитна информация около последното жури, както и естествено мнението ви за тях.
Аз лично хич не съм доволна от Мария като член на журито, защото от сигурен източник знам, че тя е много осакатена откъм каквато и да било музикална култура и не само, че не е претърпяла никакъв инцидент, който да възпрепядства завършването й, ами най-позорно е била изгонена от музикалното училище. Едвам "избутала" обикновената гимназия... Все пак събрали са се хора, които принципно трябва да кажат на участниците защо могат/ не могат да изпеят вярно песента и липсата на музикално образование даде своите плодове в първото издание на формата с нелепите изказвания на Глория. Фънки в началото ме дразнеше, но той ще бъде трезвата, макар и малко грубичка дума, в Music Idol 3, защото Дони е всичко друго, но не и твърд и прям. Като гледам обаче и този сезон няма да ни се размине гаврата с участниците, което е изключително гадно. Не стига, че участникът е проявил смелост да се яви на кастинга и да го гледа цяла България, за да си прави предаването рейтинг, ами и те го правят на маймуна... Детска работа общо взето...
Тъпо предаване,в което от нещо правят нищо ,съдиите : Силиконена Кукла,Дебел пич,дето се вживява за много ундърграунд иии гологлав клоун,дето се мисли за Буда.
Общо взето :баси фарса.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Мария е супер тъпа,Дони не ме кефи,а Фънки ме забавлява супер много![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Само Дони е свестен.
Фънки ми е противен, да не говорим за тая Мария, още като я видиш ти ставя ясно...
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
axaxaxa...na men Music Idol mi e interesen samo v na4aloto..kato peqt nqkvi ludi pesni4ki i golqm maitap stavaina4e kvo da kaja za jurito..to predavaneto o6te ne e po4nalo vie ve4e iskate mnenie
![]()
Cruel Intentions
Фънки е супер човек, кво толкова... казва всичко право в очите... ако не си готов да поемеш истината, делегация - чао, довиждане, лека нощ, мерси! Мария... тая ако не се лъжа е от рекламата на Ариана... нали? За нея, както и за всички чалгарки нямам мнение... Дони... той е най-свестния... и забавен, себеироничен на моменти... да има само повече участници като Иван Ангелов![]()
![]()
Марияяя.
Ужасно противно същество.![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Според мен Българите пак ще покажем простотията си,като оставим няква "поп-фолк дива" която се прави че пее,да оценява.
Щеше да е много по-интересно ако вместо Мария, бяха взели Невена (от MI 1) ..
За мен хич, ама хич не е нормално да оценява силиконова дива, която изпълнява музиката противна на цяла България. Така не виждам кой ще повярва на нейните оценки.. Но все ми е тая..
Много се радвам, че Фънки отново ще е жури.. Честно казано той ми е най-симпатичен. И е съвсем прав.. До сега не съм видяла някой, който да има талант и да бъде отрязан от него.. Свестен тип е, много кефи![]()
А за Дони нямам мнение.. Малко грозноватичък, но на моменти много забавен..
А аз най си се кефя на Иван и Андрей![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мария!
харесваше ми много журито от МА 1![]()
ДаааПървоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
МА 1 рлз![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Соня Васи защо я няма?Против съм най-вече към нея,а после и Мария.
Журито тази година е просто уникално позьорско и смешно.![]()
Първоначално написано от lsd43
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Мара отварачката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тая тъпата свиня фънки за никаф **й не става...той него си д а види пък другите...послеПървоначално написано от billytalent
![]()
Ами всеки си има мнение,това че е дебел не го прави по-малко човек и нападки от рода на свиня и подобни са просто супер смешни + това казва истината направо,много е директен,което както знаем на много същества в България възприемащи се за хора това не им допада и е нормално да не го харесват и пак казвам всеки човек си е индивидуален и преценява какво ще му е отношението към хората поне евала,че не е някакъв лигльо като някой особи,които тази година ще са в журитоПървоначално написано от otkachalchica
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Фънки не е тъпПървоначално написано от otkachalchica
![]()
Добре.. той него си да види, послед другите..
Той самият е казвал, че не иска да е music idol на България.. А ще извиняваш, но аз лично не си представям музикалния идол на нашата страна като кюфте.. Какъв идол ще е това ?
Тъй, че Фънки си е много стабилен и казва това, което другите се правят че не виждат..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()