превод !!
превод !
'The secret is the answer to all that has been all this is and all that will be” - Ralph Waldo Emerson 1803-1882
“You create your own universe as you go along” - Winston Churchill 1874-1965
“Take the first step in faith you don’t have to see the whole staircase just take the first step” - Martin Luther King Jr. 1929-1968
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
“Whatever we think about and thank about we bring about.” - John Demartini
“What power this is I cannot say. All that I know is that it exists.” - Alexander Graham Bell 1847-1922
“Imagination is everything. It is the preview of life’s coming attractions.” - Albert Einstein 1879-1955
“What you resist persists.” - Carl Jung 1875-1961
“All power is from within and is therefore under our control” - Robert Collier 1885-1950
“Whether you think you can or can’t either way you are right.” - Henry Ford 1863-1947
“Follow your bliss and the universe will open doors for you where there were only walls” - Joseph Campbell 1904-1987
Мн. се моля на някой който има по добри познания по Анг.езикда ми преведе тези цитати по горе !!!
![]()
![]()
shadow4e
Грешен раздел
Тайната е отговорът на всички, че е всичко това и за всичко, което ще бъде? - Ралф Уолдо Емерсън 1803-1882
Ти създаде своя собствена вселена, докато отидем заедно? - Уинстън Чърчил 1874-1965
3a да Направете първата стъпка към вярата, не е нужно да видите цялото стълбище само направи първата стъпка? - Мартин Лутър Кинг младши 1929-1968
? Всички ние, сме резултат на това, мисълта коята имема .? - Буда
? Каквото и да си помисля и благодарим за да постигне.? - Джон Demartini
? Какво мощност това е не мога да кажа. Всичко, което знам е, че той съществува.? - Александър Греъм Бел 1847-1922
? Въображението е всичко. Това е преглед на живота? Идва атракции.? - Алберт Айнщайн 1879-1955
Какво ви устоят продължава.? - Карл Юнг 1875-1961
? Всички мощност от вътре и затова е под нашия контрол? - Робърт Колиър 1885-1950
? Дали вие мислите, че може или не може? Тона така или иначе си прав.? - Хенри Форд 1863-1947
? Следвайте вашия блаженство и Вселената ще отвори врати за вас, където имаше само стени? - Джоузеф Кембъл 1904-1987
ама не съм 100% сигурна , има неточности ти ще си ги дооправиш
Quiero tus manos tocando mi cuerpo
Y mi secreto sera una traicion
Tomame otra voz,
quiero sentirte muy pegadito
Yo te abrazare,
que sea mi piel la que te confiese quien soy
Besame otra vez,
quiero sentirte muy pegadito al cuerpo ..
Leleeee Blagodarq ti MNOGO