- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ме пита кого харесвам, а аз не и казах истината ...
kajete kvo da pravya. S edno momi4e vzaimno se haresvame no kato me popita kogo haresvam az i kazah nikoi,makar i mnogo da ya haresvam.V posledstvie razbrah 4e i tya me haresva.Kajete kvo da pravya?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
em kak da ti kaja glupavo si postupil kat ne si i kazal i oshte ne e kusno prosto neshto q zagovori na taq tema i i kaji che i ti si q haresvash ne e tolko trudno0
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
абе... това вече е детско... вярно - и аз съм притеснителен, ама за едното харесване ше си изпортяхвърляй се в течението... "пък каквото сабя покаже"
![]()
Питайте се взаимно докато не осъзнаеш че трябва да направиш първата крачка...Покани я на среща и като доброто старо време я целуниии... =D> охх колко сладкоо...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ходи при нея и и кажи,че я харесваш и че преди, като те е питала, те е било срам да и признаеш..
Няма да те убие , бъди сигурен в това.
Ми кайи й...Едва ли яде хора..![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Тъпо си постъпил. Сега й я кажи!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от toXicpro
shtoto te e strah tipi4niq strahlivec koito go e strah ot seriozni vrazki...otidi i i kaji kfo si naprail..[/b]
Е кажи й го сега,кво като тогава си го премълчал.Не виждам къв е проблема.По-добре ли ще е и 2мата да се харесвате, но нищо да не стане между вас само щото ти си траеш![]()
Щом е взаимно няма защо да се притесняваш,просто и го кажи и това,че не си и казал като те е питала няма защо да е пречка.Това да ти е проблема.![]()
oki blagodarya za savetite![]()
Тцтцт ами къде ти е устата е ?!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Кажи й. Няма какво да се притесняваш след като и тя те харесва, въобще не виждам къде ти е проблема![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.