- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем при свирка
phahahhahahaha krai 6te se napikaq xaxaxa xxxaxaxaПървоначално написано от Armani_P
abe,ti si mn naqsno za nabor 93...tc tc tcПървоначално написано от Alexandra93
![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
не разбрах кво очакваше да ти докара инфаркт ли кво![]()
![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Александра е много права, но това за хигиената не е точно така.Първоначално написано от mirmark
На мен ми се е случвало следното: Къпя се, като и много старателно си измивам пениса, защото са останали такива "прашинки". На следващия ден пак се къпя, без да съм лъскал в този промеждутък, но все пак отново имам "засъхнала сперма на прах". Не мога да си го обясня, но изглежда, че понякога и при добро спазване на хигиена остава малко остатък.
Темата трябва да се архивира во веки![]()
а е Плам тва е полов орган колкото и да го миеш и търкаш пак ще докарва на нещо, нормално еПървоначално написано от plmn
ЯкУУУ е това просто не съм го очаквала...сериозно как мислиш,че бихме могли да ти помогнем?!
Усмихни се
не.. не е така ... по-убаво е :P![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
....
мм... пробвай без свирки ...
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
на прах или брашно? забрави...
![]()
abe nikoi ne vi e kazal 4e ne e hubavo.i ne mi dokarva na bra6no a samo dokato preglatna imam 4uvstvoto 4e imam prah v ustata no tova e zamalkoama toi ne svar6i v ustata mi i zatova vi pitah dali i pri vas e taka
Прахта или брашното, което имате предвид .. е това, че члена е сух..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Да така си и мислех..На приятеля хуя му е направен от недопечен хляб..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Какво общо има това дали членът е бил сух или не?На нея "и е докарвало" на брашно в устата и след въпросната "свирка",където се предполага,че е влажно,което пък автоматично отхвърля варианта с лошата хигиена...Явно просто на момичето и е странно защото и е за първи път.И + това няма как да е нямало "вкус",бил той и минимален,защото секретът,който се отделя при самата възбуда си има специфични и вкус и мирис
+1Първоначално написано от spleskanqk
![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
+1Първоначално написано от plmn
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Tova sum go sreshtal...idva ot prichinata che go pravish s nejelanie i slunkata ti stava po gusta...za tova imash tova useshtane !
наркомани и бананояди в тоз форум ... прах гълтала хахаха![]()
кажи му да се измие другия път !![]()
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
на автомивка![]()
Абе момиче на колко си години ????!!!
Това е пи*ка, а не ягодов сладоледТи на какъв вкус си се надявала.....
![]()
бе я вземи се образовай преди да правиш свирки ....