- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем при свирка
zdraveite iskam da vi pitam edin vapros.kogato pravih svirka na priqtelqt mi i ne mi dokarva6e na ni6to no kogato pregla6tam imah 4uvstvoto 4e v ustata mi ima ne6to kato prah ili bra6no. i pri vas li e taka ? \/
![]()
![]()
т.7 - заглавията трябва да са описателни и на кирилица
хоти
Първоначално написано от Iwanttou
kak ne ti e dokarvalo na ni6to ???
kak ne ti e dokarvalo na ni6to ???[/quote]
emi nqa6e nqkaf vkus![]()
ми ела проай с мойта :P
нещо не хванах,но определено нямам усещане ,че лапам прах или брашно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Кво ще рече "не ми докарваше на нищо"?Тва е полов орган, не близалка с различни вкусове.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много точно казано..Първоначално написано от plmn
толкова ли е сложен въпроса??Нормално ли е "да й удря" на брашно??Предполагам че не е нормално..тия които са духали толкова ли не могат да кажат да или не?
Cruel Intentions
Аве-да не му е бил прашен ве?![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
E измий му го следващия път преди да го налапваш с очакване на черешов вкус...
Reality is wrong,dreams are for real.
тя има предвид ,че усеща един странен вкус като преглъща и предполагам,че тоя вкус идва от предеякулационната течност,която отделя като се възбуди члена на момчето.няма от кво друго да е
някой може и така да го наричатПървоначално написано от plmn
![]()
![]()
![]()
Епа не е нормално ...
Пхахахахахахха.Нееееееее,н е мога вече...от както съм влязла в тая папка не съм спряла да се хиля.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако си права, то той не спазва елементарна хигиена.Първоначално написано от Alexandra93
Ако е било на трици.. такива ситнички като брашно.. да знаеш, че приятеля ти спи с Пинокио....
Първоначално написано от waaaagh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*