.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Романтика

Романтика

Kak da stana po romanti4na? Imam gadje no iskam da izpitvam o6te po silni 4yvstva kum nego

Град
    Инкогнито
    Романтика това са малките неща който те карат да се чувстваш прекрасно, цвете, разходка с любимия, гледане на звездите докато се гушкате и такива неща

Град
    Инкогнито
    Аз не съм господ и немога да заповядвам на сърцето ти какво да изпитва Да много хора са на мнение че като имат интимни контакти връзката се заздравява и почват да изпитват по-силни чувства но аз не мисля че е така

Град
    somewhere over the rainbow
    "Хората не се променят,само защото им се иска да могат."Не можеш да замениш чувствата си с по-силни или да се насилиш да направиш нещо,което не искаш.Закони на природата(освен ако не си добра актриса и искаш да играеш една роля цял живот).

Град
    Дълбините на канала :D
    Много си зле,честно!Ако те фана и те наритам сигурно чувствата ти ще се засилят!

da spodela samo 4e sum na 14 i pi6a ot na edna priqtelka profila 4e neznam kak se pravi

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Как ще накараш сърцето си да обича на сила?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Романтизмът е като част от характера ти. Не можеш да го промениш с едно щракване на пръстите си. Характера се сформира и се доизгражда с времето и според начина на живот, който водиш, което зависи от заобикалящия те свят. Можеш да се постараеш да бъдеш по-романтична, но това ти идва от вътре, като липсва, няма как да стана. Но се чудя толкова ли е важна романтиката за някое момче... Това няма значение сега. А за втория ти въпрос - май още не си пораснала. Хората не могат да контролират чувствата си. [Мое мнение е, че могат но с много усилия и в много малки количества, но това, за което говоря, е в обратната посока - да спреш да чувстваш любов към някого] Та няма как да го заобичаш насила. Не съм обичала все още, но всички казват, че това да обичаш значи да направиш всичко каквото можеш, в името на това човека, когото обичаш да е щастлив. Дори това да значи да се откажаш от него. Така че си доста далеч от обичането и за да обичаш е нужно да осъзнаваш живота. Демек да пораснеш, а ти все още не си. Е, и аз съм на 14, но това не значи нищо....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Романтизмът всъщност е епоха амаа карай
    По темата: ние как да те накараме да изпитваш по-силни чувсва или има,или няма А за романтиката-един мил жест,дъъъълга прегръдка,няколко искрени думички според мен са достатъчни. Не е нужно да му сваляш звезди

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ама то нестава така... искаш да си по романтична и айдее... Трябва от вътре да ти идва... романтиката идва с желание... със старание... със много идейки... не може просто така да станеш... Опитай да мислиш към тази насока пъък кой знае...

Град
    40 Miles from the Sun
    Т'ва, че си романтична, не значи, че изпитваш по-силни чувства от останалите. O_O И не е нещо, което зорлем може да постигнеш - или си романтичен, или не си.
    Ама много прости хора има напоследък, май трябва да сложат един IQ тест при регистрация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си