- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Полза от въздържане за чекии
Каква е ползата от едноседмична "почивка" от мастурбиране?![]()
Ползата е, че после адски бързо ще свършиш...
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Това истина ли е ,че когато не си мастурбирал след това по-бързо свършваш ?
Слушайте кака си - вярно е![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
дам вярно ако не си правиш чикии да кажем седмица свършваш за около 5-10 поне аз така знам![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Евала на френда ти. Аз съм издържал 30 дни. После ходих в банката за сперма с цистернаПървоначално написано от yambolia
![]()
полза никакваиначе това за свършването е вярно
ее и нетрябва да се прекалява
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
полза според мене няма аз и 3 дена нема да изкарам без 4екии шото ше се побаркам и ше изнасиля нещо...затова деца взимаите нещата в свои ръце (метафора)![]()
Сериозно...чувал съм разни спортисти да разправят как не правят секс преди състезание, т.е. явно не е само до количеството сперма и скоростта на свършване след "постене".
Аз чикии не правя.. ама толкова време.. нз.. сигорно ще се разкарвам с щръкнал атрибут...
БЕЗСМИСЛЕНО Е!
Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Абе аз попринцип зимата като не правя толкова често секс-1 ден в седмицата,просто щото няма терен, нарочно не мастурбирам и така получавам максимално удоволствие,когато дойде заветният миг.По-трудно ми е да се задържам да не свърша,но само при първия тек при следващите 4-5 всичко е ок
![]()
Винаги очаквай неочакваното!
после като мастурбираш оргазмът ще е по мощен...
Ако ходиш на фитнес редовно ще се почуства видимо разтеж на мускулите който тренираш.Иначе ще си по-нервен и ще ходиш надървен по улиците.
Йога и мъдрост
Нз не съм обърнал внимание ... аз винаги съм бил говедо ... от доста време не см тренирал ... Но докато тренирах си качвах и чуках и нямах проблеми ... най шибаното е след 3 часа тренировка да чукаш и умираш после ...Първоначално написано от Nitroglycerin
няма никаква полза от това. Само дето се натоварваш психически и се натрупва сексуално желание
Влизаш в правия път !Като ти е*е хвани някоя шматка,момичета с празни глави колкото щеш !Първоначално написано от D0D091
![]()