.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Pleven

Да пия ли Ескапел?

мии значи работата е такава: правихме си секс с презерватив..но след като вече приключихме той е видял,че презерватива се е изхлузил.. аз мисля,че това е станало в момента когато аз съм се отместила ... ии сеа са чудим дали да пия хапче ... ии трябва да го решим до няколко часа .. така че ако можете .. ударете 1 рамо

т.7 от правилника
    Moderated by slun4ice

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Е ако е свършил в теб пий го ..освен ако не искаш да станеш майка

Мега фен Аватара на Rofl4e
    По добре пии според мен!И вместо да се чудиш вземаи 30лв иии ... тичай до аптеката

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Свършил или не, при положение, че явно е имало секс без презерватив, по-добре се подсигури с едно хапче, да, те не са бонбонки, ама тук не се знае със сигурност кога се е изхлузил и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Свършил или не, при положение, че явно е имало секс без презерватив, по-добре се подсигури с едно хапче, да, те не са бонбонки, ама тук не се знае със сигурност кога се е изхлузил и т.н

не е без ... със е ..

Супер фен Аватара на nymphadora
    е като чета май е било без
    пий хапче и следващия път се отмествай по-внимателно

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    е като чета май е било без
    пий хапче и следващия път се отмествай по-внимателно

аз пък мисля,че грешно е разбрано кфо съм искала да кажа с отместването ... имах в предвид когато вече е бил свършил .... но както и да е .....

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ако те е напълнил с войници пий ако не няма смисал да се тровиш ама и ти толкова неразбираемо обясняваш че по добре се трови, ще ми тежи на съвеста като подуеш корема и ваще те пребият с бухалка.....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

po dobre pii za po-sigurno
    I'm the one Love me ...

Град
    Варна
    нз как ги пукате тези кондоми да не са от панти века мамаму толкова много практика имам до сега един път не съм спукал пък какви размествания стават и какви чудеса

Ами ако е попаднала семенна течност в теб по добре пии

Ам кво да ти кажа ... , Пий за всеки случай хапче , да ти е мирна главата,, Охх деца !

Това да не е витамин С, че всички викате пий. Я по-добре да се замисли какво е станало точно и ако няма сперма във влагалището да не пие.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    как се отмествате чак презервативите да сваляте на мъжете.приятеля ти не си ли купува негов размер презерватив.не искам да те обидя просто питам.как става тая работа незнам....ако е свършил в тебе пии хапче в твоя случай май друго решение няма

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Свършил или не, при положение, че явно е имало секс без презерватив, по-добре се подсигури с едно хапче ,да, те не са бонбонки, ама тук не се знае със сигурност кога се е изхлузил и т.н
    Вие ще ме убиете!

Значи почти всеки път трябва да си пия хапчета,а?Ей тъй... като Витамин C ша си ги пия. Лелеее колко сте зле.

Ако беше всичко наред нямаше да ни ппиташ .. пий , 30 лева по-добре отколкото да му плащаш за дрехи глупости..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Град
    Earth
    Защо въобще питаш варви и си купи Ескапел недеи да чакаш и другия път внимаваи те вземаи и противозачатъчни
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    емии почакай 1-2 месеца да видиш дали ще ти се подуе корема пък тогава мъ мисли

Град
    Wonderland
    Ами,ако си убедена ,че той е свършил в теб и ако той не е сигурен какво точно е станало е добре да предприемеш мерки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си