- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плюшено мече за момче
Здравейте
Скоро ще настъпи Св.Валентин и всеки търси подарък за своята половинка (ако има такава)
Въпросът ми е дали ви се струва странно момиче да подари на момче плючено мечена всичкото отгоре РОЗОВО
![]()
Зависи си от човека - даАз преди време го попитах би ли се зарадвал на плюшка и отговора беше положителен, ама розово ... не е ли мъничко момичешко
![]()
![]()
Дали ще му хареса ?Как мислите ?
Всяка година,всеки февруари,всяка втора тема е за проклетите мечета.Това най-малко може да ти докаже колко е банално да подариш таковО животно.
Ми потърси му синьо зайче беили някакъв друг цвят,но розовото определено е по-момичешко
А ако решиш да му подариш тоя розовия заек и приятеля ти се шокира от цвета му кажи,че тоя зайо е розов,за да му напомня за теб или нещо такова
![]()
Аз искам да му подаря мече, защото постоянно му викам така ..
Освен това тази година е първият ни Свети Валентин, а мисля, че ще има и още много (мноого се надявам), така че и през баналните неща ще се мине - няма как![]()
![]()
Все пак още търся отговор на питанката ми![]()
Всъщност става въпрос за розово мече ...Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
ама ти май си решена да му обърнеш резбата![]()
Подари му синя патка...мн е мъжкарско!
Опааа моя грешка сориПървоначално написано от Leopardess
![]()
Ама гледах плюшени зайчета в нета за подарък на едно момиче и смесих малко нещата![]()
Ама то зайче,мече все там![]()
подари му мече да....като идея за празника е добре,само цвета да не е розов![]()
подаръка е от теб (момиче)...би изглеждало даже яко..понеже така може би по-лесно ще го свързва с теб..защото е по-скоро момичешко...не би било странно, освен ако не почне да спи с него и да се разкарва навсякъде хванал го за ръка и тем подобни
Що пък не?Е айде розово наистина е малко гейско за момче ама все ще намериш друг цвят![]()
![]()
![]()
![]()
Е то на Св. Валентин всичко е розово или червено, що пък да не му хареса.
О боже това ми напомня за един 14-ти февруари,които щях да убия идиота,с които бяд да избира подарък.Забележете (малък град като Благоевград) около 3 часа и половина обиколихме почти всички детски магазини.Целта беше:ЦИКЛАМЕНО РОЗОВО плюшено мече
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Подарявала съм огромно плюшено сърце .. и ефекта беше "УУААУ"... така че ще се зарадва сигурна съм... ноо посмисли за друг цвят...Ама пък в крайна сметка защо пък да не е розово...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мое мъжко мнение : Не е важно какъв е подаръка важно е да от сърце![]()
Май розово наистина не е подходящо![]()
Ами какво да направя ... свикнала съм да подарявам подаръци повече на момичета, а като го видях това сладкото мечее ...и съвсем изключих за тези "забранени" цветове ...
Май следващата тема ще е "продавам плюшено мече за момиче"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе ако той те обича няма да му дреме дали е розово, червено, цикламено, синьо и т.н.![]()
Само аз ли не мога да си го представя това плюшена играчка подарък за момче![]()
Помисли, помисли, а сега си го представиПървоначално написано от vesito13
![]()
Не смятам за нормално да се подаряват плюшени играчки и цветя на мъже/момчета, а забелязвам, че това е масова пратика. Той едва ли ще каже, че е адски глупав подарък, защото не иска да те обиди, но просто не е нормално. За мен лично това е пълна простотия. Или му купуваш нещо по-мъжко - нещо което той харесва, или нищо.
You're frozen
When your heart's not open..
Не си само ти.Първоначално написано от vesito13
По мое мнение - плюшковците не са за момчета. Ако ще и небеснокафеви да са.
Има далеч по оригинални мъжки подаръци - колан, парфюм, риза, книга, нещо метално(фигурка например), електрическа играчка(скъпи са но момчетата/мъжете им се радват), нещо свързано с хобито му....
![]()
Написах го най-накрая![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Подари му мече,обаче в кафяво.Някакъв цвят,който става за момче,шото розово е малко тъпо. Разходи се по магазините и ще намериш нещо.
Подарявала съм мече, обаче беше кафяво. Аз също виках на половинката си Мечо и затова реших да му взема такъв подарък. При мен ефекта беше положителен, надявам се и при теб така да бъде! : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.