.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Счупена дъска

Sry za ezika-zna4i dneska q nqmashe gospojata po bulgarski i im nqkvi kat daski kade pazqt radiiatorite (koito ne rabotqt we4e) no edna we4e ot meseci sedi na zemqta i az dnes reshih da se poluleq varhu neq no sudbata se obadi i tq se s4upi ne cqlata no se napuka.samo sau4enicite mi me vidqha dali moje nqkoi da mi iska para pri polojenie 4e nito mn e s4upena puk i nqma mqsto za izpolzvane.I gospojata mi e mn razseqna moje da ne useti daje no ako usetqt kakvo mislite 4e she stane

shadow4e
    Заглавията трябва да са на кирилица
    lud lud

Взел с какво да се занимава!!!
    Ми, ако ти искат ще платиш, защото сам си си виновен ... решил бил да се полюлее?!

Ще направиш каквото е нужно да го скриеш и друг път няма да правиш щуртий!
    Иzгоneна от ada, zа loшо пoweдеnие.. (sun)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    амм кво да ти кажа... за стара дървесина едва ли ще тиискат пари... виж, ако примерно са новите радиатори на парното и да изкъртят решетките отгоре... тогава ще има санкции, при това доста големи...

според мен няма да забележат ако някой не те изпорти иначе бъди по внимателен друг път ...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    зависи какъв клас сте .. ние сме чупили много неща из даскало .. целили сме учителки и тнт .. и винаги всички сме " не чух, не видях, не разбрах, не бях там "
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си