- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Счупена дъска
Sry za ezika-zna4i dneska q nqmashe gospojata po bulgarski i im nqkvi kat daski kade pazqt radiiatorite (koito ne rabotqt we4e) no edna we4e ot meseci sedi na zemqta i az dnes reshih da se poluleq varhu neq no sudbata se obadi i tq se s4upi ne cqlata no se napuka.samo sau4enicite mi me vidqha dali moje nqkoi da mi iska para pri polojenie 4e nito mn e s4upena puk i nqma mqsto za izpolzvane.I gospojata mi e mn razseqna moje da ne useti daje no ako usetqt kakvo mislite 4e she stane
shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица
lud lud
Взел с какво да се занимава!!!![]()
Ми, ако ти искат ще платиш, защото сам си си виновен ... решил бил да се полюлее?!![]()
Ще направиш каквото е нужно да го скриеш и друг път няма да правиш щуртий!
Иzгоneна от ada, zа loшо пoweдеnие.. (sun)
амм кво да ти кажа... за стара дървесина едва ли ще тиискат пари... виж, ако примерно са новите радиатори на парното и да изкъртят решетките отгоре... тогава ще има санкции, при това доста големи...
според мен няма да забележат ако някой не те изпортииначе бъди по внимателен друг път ...
зависи какъв клас сте .. ние сме чупили много неща из даскало .. целили сме учителки и тнт .. и винаги всички сме " не чух, не видях, не разбрах, не бях там "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<