Цитирай Първоначално написано от imfamous
хах вие явно не знаете какво е да се унижаваш сам като му казваш че го обичаш въпреки че той мисли за друга и че си съгласна да бъдеш с него въпреки всичко колкото ида ти стува само в името на това да имаш правото да обичаш и да бъдеш щастлив!Той просто сияеше и не може да ме убеди че си е мислил за нея винаги когато е бил с мен,защото ме гледаше в очите когато ми казваше че съм всичко за него,когато ме глезеше всеки ден,когато ме носеше буквално на ръце и се страхуваше да не ме убиди!,да ти казва,че вижда бъдещето си с тебе и какво всъщност!Извинявайте много но той е егоист!Единственото нещо,което ме крепи е че в този толкова скапан живот всичко се връща и все пак има някакво възмездие!!!И как няма да плача като за мене е бил всичко и без всякаква причина и ей така от нищото ми каза че не иска да е с мен!С нищо не съм заслужила неговото държание!Пък и като си е мислил за нея,защо ми даде 2ри шанс!?
То няма никаква перспектива в бъдеще тая връзка.Много те върти това момче.А и не можеш да си просиш любов,то да не става с щракане на пръсти.