- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вода с лимон
ще бъдете ли така отзивчиви да ми кажете за какво се пие водата с лимон?и полезно ли е да се пие вечер след вечеря и тренировка,като завършек на деня? :P
много обичам вода с лимон.. нз точно как дайства но мисля че е за разграждане на мазниниили нещо такова незнам ще те излъжа..
![]()
+1 но някъде бях прочела че ако се прекалява може да ти се сплетат черватаПървоначално написано от maina7a
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
az pyk znam 4e na gladno se pie topla voda za da razgrajda mazninite..
Ахах аз почти всеки ден изцеждам 1/2 лимон в 2 литра вода без да си имам представа за действията й... просто супер напитка!
Подпомага за обмяната на веществата... попринцип се пие сутрин на гладно, но няма нищо лошо в това, да си я пиеш когато искаш... много е полезна!
Мога да ти кажа, че при мен няма такъв ефектПървоначално написано от fasta4e
![]()
всеки организъм е различен..![]()
Пие се против издут корем, за отслабване(уж) и за добро храносмилане. Добре е да се преди всяко хранене на гладно.
мерси мерси :P
lele to i az piq ponqkoga ama neznaeh 4e ima takuv efekt.. amI super![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Освен това , което казаха другите се пие , ако си се напил/а да не драйфаш , ако си преял/а да не ти е толкова тежко и ако си ял/а много солено да не ти се пие толкова много вода .![]()
Budi sebe si , zaradi sebe si . Ne pravi kakvoto trqbva , a kakvoto iskash ti . Slei mechtite si s realnosta , produljavai po putq kum vurha !
Много обичам.![]()
И аз,обаче да е една чаша вода(200-250 мл) 1/2 лимон и една лъжица мед :PПървоначално написано от YouCantStopMe
Попринцип и аз знам, че се пие сутрин на гладно топла вода, или прясно изцеден лимон или пък грейпфрутМен лично от лимона после ме боли цял ден корема, затова и не го правя
![]()
Съгласна съм! Аз пия вода с лимон, когато се разболявам. Все пак витамин ЦПървоначално написано от Sintya
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
интересно ще пробвам![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не е вреднотова е мит. Мен личната лекарка ме открехна, защото страдах от подут корем.
Действа освежаващо,а лимонът има високо съдържание на витамин С.
.......
пие се за по добър метаболизъм, пък и освежава...
най добре е да се пие сутрин![]()
то густо, то пусто